Etiketter

Kinn

Fint vær igjen, fin dag. Skulle ut på en grei padletur, forbi Kinn og utover. Her har jeg aldri vært før - og skal heller aldri igjen. Du milde så kjedelig... Men det var fint her på stranda hvor vi satte ut, ikke noe å si på det! (Men en helt grusom vei utover dit - ikke verdt turen. Dra et annet sted.)

Medpadler peker opp mot dagens ørn - en av få fugler vi så.

Fin himmel da! :)

Sånn her så det ut hele veien utover - bjørkeskog ned mot noe steiner i fjæra - veldig like steiner. En og annen rullestrand, og forrevvent berg - ikke noe skjær eller kule steiner eller noe utoverstikkere eller noenting å se. Gørr. Tenkte å ta underannsbilder, men da jeg tenkte på det var det NULL niks nedi vannet. Kun flat sand. Takk og pris for at det var littegranne bølger i hvert fall! :D

Det var i det hele tatt en luretrikseplass, dette. Denne her for eksempel, kunne vi padlet til. Det så ikke så langt ut - men det var omlag fire kilometer ut dit... Den så ikke åtte kilometer verdt ut, så den fikk være.

Nei, vi lirket oss en halv mil bortover og så snudde vi tilbake hit til stranda, da var det evig nok. Her ligger en Finuk. (Fin Inuk...) Jeg tror jeg har fått lyst på Inuk igjen. Må nok prøvepadle en igjen om ikke for lenge. Aller helst snarest, og i litt bølger.

Men det blir ikke forbi Kinn...

5 kommentarer:

 1. Skikkelig ærlig tilbakemelding! I like.....:-)

  SvarSlett
 2. He he - men det blei fine bilda da? :)

  SvarSlett
 3. Måtte trekke på smilebåndet av dette blogginnlegget. "...ikke verdt turen. Dra et annet sted." Hehehe... :D

  SvarSlett
 4. Du har nok rett i din konklusjon.
  En bilvei bare en bilverkstedansatt kan like!
  Kjedelig padleområde, unntatt sandstranden.
  (Overnattet der for 5 år siden på tur rundt Hinnøy.)
  Holmen 4 km ute er Kinnholmen, steinat og nesten uinntakelig for kajakk i bølger.

  Tenk på de stakkerene som bor andre steder og har bare slikt å padle i, vi har nu supre muligheter med spennende skjærgård og knall korallstrender.

  Remi

  SvarSlett
 5. Jeg takker deg for dette Ærlige blogginlegget.
  Sånn skal det være, er det ikke fint på stedet så skal man skrive det. I like.
  Flotte bilder da.

  SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)