Etiketter

Grønlandsåre i hus

I går kveld fikk jeg levert grønlandsåre på døra. Ganske fin. Jeg blir neppe noen grønlandsårepadler, men man bør jo ha ei reserveåre. Denne er nok noe lettere å rulle med enn vingåre også, tipper jeg. (Har aldri egentlig prøvd å lære det med vingåre, en gang.) Så den kan være kjekk å ha på dekk. Også grei hvis man får vondt i skulder eller sånt, vingåra er ganske hard mot kroppen.

Været var ikke på min side i dag. Da jeg sto opp, var det null sikt ute. Snøen dalte helt rett ned - men det var så masse at jeg hørte en stor båt på sundet men kunne ikke så mye som ane hvor den var. Etterhvert klarnet det opp - og begynte å blåse. Når det begynte å blit hvitt på bølgetoppene slo jeg ifra meg å padle alene utpå der - hvem vet hvor mye mer det skulle blåse opp.

Og sånn har det vært og blir sikkert resten av dagen. I det ene øyeblikket skinner sola inn vinduet og man ser blå himmel - det neste øyeblikket er det ganske mørkt, for det er midt i en eling. Satser på mer padling i morra. Om ikke annet kan åra testes i bassenget, om været blir for kjipt...

3 kommentarer:

Kommentar - ja takk! :)