Etiketter

Heime-Fiskholmen-Maurnes-heim

Vindstille på sundet i dag, men ganske så overskyet. Fint vinterpadlevær. Jeg begynner å bli litt lei av å padle samme vei bortover sundet nå, det er litt ensformig. Så da ble det kurs tvers over istedenfor. Ikke alene da, jeg padler ikke langt utpå alene på vinteren, helst.

Først ut til Fiskholmen. Det var faktisk første gangen jeg var her ute nå. Sitter en ørn til venstre for lykta, det satt en på naboholmen også. Det var veldig mye straum og små straumskavler rundt holmene her, litt rart.

På andre siden av holmen var det en sel. Måtte låne bildet, det var ikke sel på ett eneste ett av de jeg tok selv. Helt fantastisk hvor tregt det fotoapparatet er!

Når man er på første tur med hjemmelaget grønlandsåre, havner vingåra på dekk som reserveåre...

Tracket fra Spoten, i dag registrerte den visst hele veien, det er jo bra.

Fra Fiskholmen var kursen altså rett mot Maurnes. Vi skulle se om vi fant den der plassen som lager lister og sånt, for den burde ha materialer uten så sykt mye kvist i. Kortere å padle tvers over sundet, enn å kjøre rundt...

Første stopp var denne båthavna, men der fikk vi beskjed om å padle videre til neste molo.

På vei videre møtte vi denne her, som tydelig hadde fått fisk. Ca. her passerte vi det som i ettertid viser seg å antagelig ha vært listeplassen. For da vi kom til neste molo, så sa de at vi skulle tilbake nesten dit vi kom fra... Mulig han mente brygge, ikke molo, eller så syntes han vi så ut som vi trengte mer padletrening.

Vel, vi gadd ikke padle tilbake igjen, vi satte heller kursen heimover. Midt utpå dukket det opp en enslig padler som hadde vært innafor Kvalsaukbrua, på tur inn til Sortlandbrua igjen. Litt snodig å tilfeldig treffe andre padlere midtvinters, på en onsdag formiddag egentlig.

Jaja, da ble det minst en tur denne uka også. Bra.

2 kommentarer:

Kommentar - ja takk! :)