Etiketter

Heime-Jennestad

Når man ikke skal på jobb, og våkner til blå himmel og omtrent vindstille, så er det vel bare én ting å gjøre. Pakke kajakkprikkpakket. :D (Spesielt fordi det meldte at det skulle skye over utpå ettermiddagen.) Nede ved naustet var det tydelige tegn etter oter - men han var ikke hjemme.

Veldig blått og hvitt ute nå.

Vi rakk akkurat å komme utpå til Hurtigruta kom forbi. Dette er MS Nordstjernen, den tas ut av drift nå snart så det er ikke så veldig mange ganger man får se den her mer. (Jeg synes det er ganske stilig med sånne bilder hvor kajakken blir like lang/lenger enn hurtigruta...)

På Verholmen satt det ørn. Faktisk tre stykker, denne gangen. Noe forskjellig størrelse var det på dem. Denne her var ganske stor, den satt opprinnelig sammen med en annen. Men den andre var feigere, så på dette bildet var den fløyet. Den som satt igjen laget lyd, det er jammen ikke så ofte man hører at ørna gjør.

Hit bort var det vi skulle, til Jennestad. Det er nå fint i utgangspunktet, dette gamle handelsstedet, men med disse fargene og fjellene i bakgrunnen så er det jo direkte flott å se på?

Et litt skarpere bilde av fjæreplytt enn de foregående. Den er like søt fortsatt, og like lite sky.


Framme ved Jennestad. Litt merkelig at det aldri er nok høyt vann til at det går an å padle inn her - hvordan får jeg det til å klaffe med fjæra hver gang? Velvel. Det er nå ikke så veldig mye interessant innn her i alle fall. Men dog.

Ærfugl. Blir litt bedre bilder med speilrefleks og zoom, men det er nå litt vanskelig å få det skarpt i kajakk uansett, når man zoomer inn.

Helt riktig, det begynte å skye over utpå dagen. Her ser vi skyene akkurat i ferd med å komme, akkurat da vi var i ferd med å gå i land igjen. Bra timing.

Så kom et fly, og så var turen ferdig... (Uten at de to tingene hadde noe med hverandre å gjøre, he he.)

Jeg har ikke turt å gå i kjelleren og sjekke ennå, jeg hadde mareritt i natt. Drømte at Inuken hadde bleket i sola i sommer, og blitt oransje! Sånn går det antagelig når man padler oransje gammelkajakk... Vel, Inuken var rød sist jeg var nedi der, så jeg tror nok den er rød enda.

3 kommentarer:

  1. Det er herlig å kunne slå følge med deg på denne måten! Nydelig verden du padler i.

    SvarSlett
  2. Kjempefine bilder - veldig gøy å se :)
    Du er utrolig flink til å komme deg ut, og det er så gøy å få dele de fine opplevelsene dere har. Selv vet jeg ikke om jeg hadde turt å sette meg i en kajakk. Men at det må være flott å komme så nært og stille på naturen er jeg sikker på.

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)