Etiketter

Vik-Skjervøyan

I dag har det vært blikkstille vann. Grått, men perfekte forhold for å komme seg ut i stillheten. Her kommer vi akkurat forbi uvershula på Årnesan i Hadsel. Den glir godt inn i terrenget.

På holmen litt lenger bort ble det endelig gjensyn med heiloen. Denne gangen var det til og med to!

Her er jeg og Remi foran (lånt bilde), vi har akkurat fått øye på noe borte ved holmen. Et slags flagg... Hva kan det være?

Dette må undersøkes nærmere! En pinne, masse tau, og noe greier. Hmmm...

(Jada, du ser helt riktig - dette er Inuk-klubben på tur. Kun Inuk ble tolerert i dag, alle andre ble stående skrikende igjen på land. Det vil si, det var nå ikke flere som møtte opp da, så alle fikk være med denne gangen, he he.)

Remi ville ha med seg greiene. Sleping ble for tungt, andre forsøk går akkurat ad undas her.

Reipet på bakdekket gikk det straks bedre - litt ekstra trening for hofteregionen. :)

Så var det tid for ilandstigning på Skjervøyan. Noe hadde vært der før oss.

Heldigvis hadde jeg funnet ut tidligere på dagen at Remi hadde bursdag, så vi hadde ordnet med bursdagskake! Såpass må det være på tur. Ekte marsipankake. :) Vi spiste til vi var nesten kvalme, og spanderte resten på de fastboende. :)

Det var litt duskeregn hele turen, egentlig.

Det er heldigvis bare mannfolkene i Inuk-klubben som må ha sånn gyslig hatt på seg. (Har jeg bestemt.)   Her bærer vi båtene over til andre siden på Skjervøya, for å komme på yttersiden. Der blåste det såvidt litt, så jeg fikk et par mikroskopiske surfer.

- Og Remi fikk lekt seg litt på denne grunna. Der kom det innimellom en stor bølge og brølte. Den var imidlertid ikke så samarbeidsvillig, kom alltid like før eller like etter jeg tok bilde...

Flott tur! Det er lenge lyst om dagene, nå går det fint an å ta en tur på ettermidagen. Ble riktignok veeeldig sein middag, men. Det er ikke lenge før det er lyst hele natta. :D

2 kommentarer:

 1. Takk for kake og tur.
  Hilsen bursdagsbarnet, æh, bursdagsgubben.
  Æ ble nu 47, så æ e ikke no barn lengre.
  Remi

  SvarSlett
 2. Sikkert trivelig for de der ute og, kan vel ikkje være SÅ ofte noen komme padlende med kake? :) Go kake. Veldig fint du hadde bursdag, så vi fikk unnskyldning til å ha det som turmat. :D

  SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)