Etiketter

Skipnes, askr

Dessverre kunne jeg ikke være med på askr i år heller. Men torsdag ble det en tur utover for å se på surfskiracet de startet heldigvis ikke før godt utpå dagen. Og jeg måtte ut på padletur uansett, for å få løsnet opp nakken, så da kunne jeg like godt dra utover der som en annen plass. Satte ut fra Kråkberget som blir høvelig korteste vei utover i kajakk, der traff vi på disse her. Veldig søte, men de syntes vi var mer skumle og svømte så fort de kunne av gårde.

Vi kom i tide til å padle utfor Skipnes så man fikk se dem i aksjon, ikke bare målgang. Her ligger det flere padlere og venter.

Bent lå lenger ut enn meg, og filmet når de kom forbi. 

Så kom det ikke flere, kanskje, trodde vi, og padlet innover igjen. Her er redningskøyta på tur ut fra Skipnes igjen, etter å ha fulgt siste mann inn. Sjekk forøvrig dene kule kajakken, lurer på at den var en slags sammenleggbar?

Her står gjengen på kaia. Det viste seg at det bare var siste mann som var kommet inn, damene var fortsatt ute. Så her måtte jeg gasse på for å komme meg unna, hørte plutselig Chipo var på tur inn bakom meg. :) Best å ikke ligge i veien. Hun vant forøvrig sin klasse, bra jobba!!!

Etterpå satt vi inne på kafeen og snakket blant annet om hvor det kunne ha blitt av Fryden som var innom distriktet, Bent hadde ikke sett noe til den siden den var i Eidsfjorden sist helg. Vi hadde knapt nevnt tema, før den klappet til kai i Skipnes! Merkelig, men fint, så fikk jeg sett den. Flott båt. Her demonstrerer Bent rulla for dem ombord, før vi setter kursen mot Kråkberget igjen.

Veldig kjekt å få hilst på kjente her ute, det var jo flere langveisfarende som jeg kjenner litt fra før. Håper å se dere til neste år også - da har jeg mer sannsynlig ferie og kan være med lenger enn en enkel ettermiddagkveld. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)