Etiketter

Heime-Verholmen

Flott lys utpå ettermiddagen i dag. Jeg har vært helt skutt både i går og i dag, men nettopp derfor tvang jeg meg selv ut i kajakken. Nå var det lenge siden jeg har lufta gammelkajakken (sikkert ikke siden i vår), og en plan om å ta teknikkurs snart og anbefalinger om å bruke den på kurset gjorde at jeg tenkte det var smart å ta den en tur ut. Og så har jeg fått tilbake vingåra, så jeg tok den for å sjekke at den fortsatt virker. :)

Vingåra var veeeldig lett! Den ER jo det, men det merker jeg jo ikke når jeg padler den hver gang. Men nå som jeg har padlet diverse andre årer, kjentes det veldig godt.

Og du allmektige, den gammelkajakken! Etter å ha ligget i naustet og vansmektes nå hele sommeren, var den blitt helt vill! Den var rape gal, tydelig at den ikke hadde fått utløp for sine behov på en stund ja! Det var bare bittesmå bølger, men den danset og koste seg. Og den svinger jo bare jeg tenker på det! Kult.

På Verholmene satt måkene og koste seg i kveldssola.

Her ser vi utsikten de nøt. Ikke rart de bare satt der og slappet av. De holdt helt kjeft også, faktisk. (Til jeg kom for nært og stoppet.) Det kan ikke være ofte måkene holder kjeft.

Og se her! For en gangs skyld levde holmen opp til navnet! Har ikke sett en eneste en der før, men nå var det flere. Noen med kule horn på, også. Best å holde seg i kajakken... Så også en sel på baksiden av holmen, men den forsvant kjapt.

Båt på andre siden av sundet, på heimveien. Det kom kule bølger av den lenge etterpå. :)

Ble ikke lang tur i dag, men du all verden så godt det var med stillhet og frisk luft en times tid. Kom akkurat på land til det begynt å bli såpass mørkt at jeg burde hatt lykt hvis jeg skulle padlet lenger. Jeg må altså skaffe meg det. Neste gang jeg er innom padlebutikken, basta. Det må jeg ha.

1 kommentar:

  1. Du får ta ut gamlekajakken oftere, så den ikke blir helt vill, og du ikke kommer deg hjem.

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)