Etiketter

Havgløtt'n Resort

Årets julegave fra meg til diverse var blant annet et gavekort på kosetur til "Havgløtt'n Resort" ved "Havgløtt'n Travel Company as". Uhyre profesjonell guide inkludert. Første mottaker varslet sent på julaften at kortet var ønskelig innløst allerede i dag, så det var bare å hive seg rundt. (Ja, guiden var visst meg sjøl.)

Det var -13 grader da jeg kjørte hjemmefra, så jeg var i grunnen glad kortet ble innløst. Litt kaldt for padling. (Det går jo, men ei hytte med fyring er mer fristende i slike forhold...) Jeg dro i forveien med ved, og fyrte opp i ovnen så det skulle være varmt til de andre kom.

Utsikten rett ut og over mot Hadseløya var det ikke noe å si på.

Lofoten så heller ikke så verst ut. Her sett fra benken på haugen oppafor hytta.

Her ser vi hvor nært havet hytta ligger. I dag var det stille og fredelig, men det bryter nok godt utfor her når havet står inn.

Så var det tid for gjestenes ankomst. Slett ikke langt å gå fra veien.

Oterspor studeres, og det poseres, før man går inn.

Selv om jeg hadde fyrt i peisen måtte Robin og Andreas teste ut tennstålene de hadde fått i julegave. Det er jo klart. Det var visst ei utfordring å få til, men det flammet opp flere ganger så den teknikken har de nok snart skikkelig inne.

Dagens test var banan med sjokolade, bakt på bålet (i folie). Det har jeg lest om skulle være godt.

Det så noe suspekt ut, spør man meg.

Susanne er spent før testing. Robin hadde smakt det før, og var slett ikke begeistret. Nei takk! Vel, noen syntes det var godt, jeg er ikke helt sikker på hva jeg syntes. Smakte litt suspekt. Tror ikke det blir gjentatt, egentlig.

Så ankom en "du sms-er vi bringer"-pappa med det som var glemt. (Vann. Kjekt å ha når man er tørst.) Han hadde også med kamera av litt større dimensjon enn mitt kompaktkamera.

Fancy bilde med stort kamera.

Etterhvert begynte det å bli litt mørkt inne, og enda mer flotte farger å se på ut vinduet.

Best å skrive seg i boka før det blir helt mørkt i hytta. Gjesteboka må jo signeres og skrives en hilsen i.

- Mens gutta griller videre. I tillegg til banansjokoladeguffet hadde vi marshmallows, pølse/brød, lefse, mandarin, kakao. Gode greier.

Eh, jo og så smultring! Ved siden av pølsa her varmes en smultring. Det har jeg fått beskjed om å ta med. Meningene var imidlertid delte om hvorvidt den var god grillet. Jeg skal ikke påberope meg noe fasit på det.

Så var det tid for heimtur, men før døra ble lukket tok jeg et bilde med blits for de som lurer på hvordan det ser ut her. Et lite oversiktsbilde. Flott?

9 kommentarer:

 1. Så trivelig. Æ like den der plassen. Dit vil æ når sjøen bryt skikkelig utfor vinduan, og æ kan bruke både han speilrefleks og han gopro. Dèt må bli bra.
  Nyt juledagan videre du!! :)

  SvarSlett
 2. Ja, det trur æ også blir bra. Æ vil vær me. :)

  SvarSlett
 3. Great trip Maria! Rum and cream make hot banana and chocolate come alive. :o)

  SvarSlett
 4. Super beskrivelse som vanlig. Takk for kryddersalt gleder meg til å prøve ;ø)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, ja du får ta en test. :) I hvert fall var det ok på speilegg og eggerøre. Men det er helt sikkert andre ting det også kan være godt på. :)
   PS. Det er antagelig også litt pynt i glasset, kan slenges nedi en viltsaus eller annet. ;)

   Slett
 5. What a superb cabin Maria - a wonderful location and a breathtaking view. Who wouldn't want a visit as a gift?!

  Kind Regards

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes, superb it is! :) You should come visit sometime. ;)

   Slett

Kommentar - ja takk! :)