Etiketter

Verholmen og et lite bad

Otus har vært innom naustet helt i det siste, avslører sporene i snøen utenfor. Nå stinker det sånn i naustet, at jeg har bestemt meg for å prøve å stenge ham ute. På de faste inngangsplassene sine kommer han nå til å møte sin egne dritt-planker, som en slags forklaring på hvorfor... Men han bøller dem vel bare bort, eller finner et annet hull å kravle inn. Liker seg tydelig godt der.

Det var stille i dag, og jeg tenkte derfor egentlig å padle over sundet. Men så kom denne her litt att og fram så jeg avventet. Ikke lurt å komme på kollisjonskurs med sånne for en liten kajakk, tenkte jeg.

Fullmåne, stor flo - bare å dra kajakken ut på snøen, og ake ned i vannet. :) Gøy! Selv om det er veeeldig liten "bakke" da, men likevel.

Bildet tas med for å dokumentere at det var isflak i vannet. Isflak er tøft. Liten båt, små (flate) isfjell. He he. Jeg prøvde forresten å ha GoProen montert foran meg, altså bakom dekksbagen, men det gikk jo ikke. Dunket stadig borti med åra, og padlestilen er jeg glad jeg ikke har på film. (Kamera pekte da framover.)

Verholmen var blitt helt hvit siden sist. Da jeg nærmet meg lettet omlag en zillion måker. De må ha hatt noe slags slektstreff eller noe, de var så mange.

Den store floa laget kule formasjoner langs vannkanten.

Jeg hadde jo håpet å kunne padle over til Fiskholmen på returen, men ettersom jeg her verken ser holmen eller båten som la seg ved holmen (den store på tidligere bilde!) fant jeg ut at det ikke var sikt for å krysse sundet. Plutselig kunne det jo komme en båt i større fart på tvers. Venter heller til en bedre dag.

Istedenfor gjorde jeg endelig alvor av å sjekke hvor kaldt det egentlig er uti vannet, og hvor lekk drakten min er. Vannet var kaldt. Hanskene er egentlig for kalde, hvis man ramler uti. Det har nok aller mest med å gjøre at de er for store til meg, så det kommer nokså mye vann inni. Ellers gikk det ganske greit med egenredning, det var bare på fingrene det var litt kaldt - og ikke så kaldt at de var ubrukelige. Men så var det bare -1 grader, og null vind. Så det vil som regel være verre...

Så, til slutt en liten videosnutt. Kamera låste seg igjen, selvfølgelig. Begynner å bli nokså irriterende. Fire turer, låst seg på alle fire turene. Det er ikke holdbart! Det er jo ikke noe interessant på filmen egentlig, men har man Gopro så har man Gopro, i hvert fall fram til det låser seg og ikke gjør mer på en stund. ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)