Etiketter

Jennestad

Snedig vær i dag. Da jeg sto opp var det hvitt ute, men straks etterpå klarnet det og ble finfint! Flatt og blått! Yr sa stadige kulinger på tekstvarslet, men jeg konkluderte med at det måtte være helt andre steder... Ut på tur!

Ikke kjempelett å se, men her i bildet ligger det to svaner. De traff vi vel på fire-fem ganger... Hver gang lettet de og fløy et stykke videre - hvor vi da traff på dem litt seinere. De var nok litt trege i oppfattelsen, som ikke skjønte etter gang 2 at vi var på tur bortover den veien, rett og slett...

Ja, så kom det en eling og det var hvitt i luften igjen plutselig. Jeg så jo forsåvidt det på værradaren, den var helt prikkete med små elinger her og der som kom inn fra vest. Jeg synes det er ganske kult når været skifter sånn, egentlig, mye kulere enn når det er bare jevnt grått for eksempel.

Foto KH
Brygge. Tøft.

Inuken var akkurat for brei til å komme gjennom der, he he. Men han ble ikke sittende fast, da.

Jeg prøvde en ny vri med GoProen i dag, hadde den festet bakpå. Jeg tror egentlig det var ganske ok, da slipper folk å se trynet mitt hele tiden, samtidig som det er en person med i filmen/bildet hele tiden - og man får se utsikten jeg ser. Tror jeg kommer til å bruke det en del sånn, faktisk. Trodde egentlig det skulle bli fiasko, positiv overraskelse.

Så kom sola igjen, ei stund var det vel snø og sol samtidig, til og med.

Her er det som regel tørt når jeg padler forbi, men i dag gikk floa helt inn til veien så da måtte jeg jo padle opp her. Sånn siden det gikk an, veien er jo ellers lite interessant...

Foto KH
Ooog så kom det snø i lufta igjen...

Etter hvert ble jeg nesten sensurert. Kamera snødde til, helt til hele ruta var dekket - da falt visst alt av, samtidig. :)

Her har vi straks nådd fram til Jennestad Handelssted, som var målet for turen. Været fristet imidlertid ikke til å gå i land eller pause noe som helst, så det bar rett i retur.

Jeg er litt spent på hvor lenge bygget til venstre kommer til å stå. Synes det har ramlet litt mer ihop for hver gang jeg er forbi her.

Og gjett, joda, så ble det sol igjen. :D Sjekk forøvrig de kule skyene der borte.

Litt utenom det vanlige å komme til en sånn snøkant når man skulle i land. Floa gikk helt opp til snøen, og den lå tjukk der. Så det ble litt grynning og banning, men det er nå uansett bedre å kunne dra den på snøen enn å bære.

Dagens snutt!

6 kommentarer:

 1. Som alltid kule bilder og fin film. Herlig når kajakken skifter farge fra rød til hvit.
  Når dere pauser så kan det være kult å forandre kamera feste, da blir om mulig filmen enna bedre med litt forskjellige vinkler.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er sant, det blir best med litt forskjellige vinkler i samme film. Jeg er bare ikke så ivrig på å ta pauser i land... Heller sjelden, spesielt når det ikke er særlig til fotovær.

   Slett
 2. Liker fortsatt reportasjene dine. Flink til å se motivene, og varierer fint.
  Inspirert av deg har jeg også vært under kai og padla i dag, langfredag. Reportasje kommer. :)
  Variasjonene dere har å padle i kunne jeg godt tenkt meg å ha i Narvik også. Her er det utrulig lite variert. Men men......Vesterålen er jo ikke ei hel dagsreise unna akkurat......

  SvarSlett
 3. Ja jeg tror nok du kan veien. ;) Vurderer å overnatte i naustet i natt, ser ut som Otus bare er der om natta. Meeen det er jo kaldt ute, så jeg har ikke bestemt meg ennå.

  Venter fortsatt på film og rapport! :)

  SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)