Etiketter

Straumsnes og Pollen

Lørdag var det ikke så mange minusgrader, men en frisk og laber bris så ble det ganske kjølig. Men jeg tok en snartur likevel - den ble enda snarere enn tenkt, for det var kaaald, og jeg hadde rotet bort fjernkontrollen til GoProen så det ble ingen kul filming. Dessuten var den lite medgjørlig. Siden det var noe vind i kastene holdt jeg meg imellom holmene. Lite bølger, men god fart sideveis når jeg ikke var helt i le. Jeg er så lett som ei fjær på vannet i denne kajakken!

Her har jeg første stopp, fordi GoProen sluttet å filme helt av seg selv. (Jeg hadde jo ikke med fjernkontrollen. Borti vannet flyter den ene hansken... Jeg lurte fælt på hvor den var et par øyeblikk, hadde den jo helt nettopp... Men den fikk god fart den også, så det var hakket før den forsvant ut av syne!

Så var jeg en tur i land. Forrige gang tok jeg bilde langt der borte, for da var det fjære så jeg kunne ikke padle helt fram. Men i dag var det full flo og sikkert vel så det, så jeg kunne padle meg rett opp på gresset og ta bilde motsatt vei. :)

Så en liten filmsnutt fra turen. Fikk nå noen minutters filming før GoProen slo seg helt vrang.

Jaja, jeg trodde jo kamera filmet videre, og det gjorde det jo forsåvidt også. Blant annet tok det jo dette bildet underveis i filminga. Men - det hjelper jo lite at kamera filmer, når det ikke lagrer filene sånn at datamaskinen forstår dem. To av tre filmer på denne turen (nesten fire gigabyte tilsammen) ble ødelagte filer. :(

Denne her skulle jeg få et veldig stilig bilde av, med Ringstad sjøhus i bakgrunnen, oppe i bildet. Men vinden blåste meg nesten forbi, og sjøhusene var forsvunnet leeenge før apparatet ble klart. Men isflaket var jo fortsatt litt tøft, da.

Siden det var litt vindkast innimellom brukte jeg mest bare vanntettkamera.

Men nei, det tok så dårlige bilder at hvis jeg var ved land og kunne støtte meg, så tok jeg fram det andre, ikke vanntette kameraet.

Dessverre klarte heller ikke det å få med de nydelige fargene jeg husker at jeg så da jeg tok dem. Så det neste bildet som tas med her, er dette. Oppi pollen lå det nemlig masse is. Kule formasjoner. Og midt oppi bildet der bor mormor. Da må jo bildet med, selv om det ikke ble überkult. :)

Et lite mini-isflak på kulfarget stein.

Det var overskyet men ikke helt overskyet likevel. Innimellom kom sola fram, andre veien var det ganske blå himmel, og noen ganger var det masse kult lysspill i skyene med kul refleks i vann og is. Stilig. Så holdt jeg på å fryse fordervet, og dro på land. Neste stopp var nemlig bassenget og litt mer forberedelse for rulling!

4 kommentarer:

 1. Æ likte det der filmopptaket. :)

  Blir spennende å se opptakene når du får nytt kamera. :)

  SvarSlett
 2. Kanskje vi skulle ta en film- og fotoworkshop-tur i sommer? Det tror jeg vi må gjøre. Ja, det gjør vi. ?

  SvarSlett
 3. Æ e med. Men syns d er lenge å vente helt til sommeren.

  SvarSlett
 4. Hei igjen!
  Har fortsatt stor sans for måten du kommenterer dine aktiviteter på..
  Moro å følge bloggen, og jeg har et stigende håp om treff i løpet av sesongen. Det blir padling på Andøya utpå...

  Hilsen Nettpadler'n

  SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)