Etiketter

Fuglematingstur

Tur til fuglehytta i dag, fuglene må jo ha mat. :) Her en liten fotostopp underveis - ikke greit å vite hvilken vei man skal stå når man blir omringet av kamera... Her ser vi veien opp på (ganske) flatmark, så er det en bakke - og oppi lia der kan vi faktisk skimte selve hytta. Ikke langt altså, men det er en liten jobb når det er litt snø, særlig for de minste og de som drasser på akebrett og kjelker. (Ok, rumpeakebrettet mitt var ikke så tungt da.)

Denne traff vi på underveis. Edvard mente hans gravemaskin var enda større, men det ble han nok ikke heeelt trodd på. Synes gravemaskiner er ganske kule og fotogene, egentlig.

Midt på sletta sto også et fuglebrett, vet ikke hvem som mater her. Men det gikk spor dit så noen gjør nok det. :)

- Ikke helt en lavvo, men påstått kult likevel! Og noen syntes bestemt at det var en lavvo.

Dessverre hadde ingen kommet nedenifra og gått direkte bort til hytta - intet spor! Da kunne det være like greit å krype oppover, så sank man ikke så dypt ned i snøen. I hvert fall ikke hvis man ikke var så veldig stor!

Framme måtte vi fylle på mat til fuglene først. Tobias har passet på at meisebollemateren ble full, og så fylte vi solsikkefrø på alle matstasjonene. Her er det en på hytteveggen, og så er det fire til inni granskogen et stykke unna. Alle ble fylt opp med mat.

- Så kunne vi sette oss ned og bare nyte utsikten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)