Etiketter

Risvær, makrell, regnvær og bergenserbesøk

Her lå det kanskje an til en lang blogg, men det har jeg slett ikke tid til. For jeg har padlebesøk. En bergenseraktig kar, men veldig hyggelig og helt stuerein. Vi rømte fra tåka her i Vesterålen (Andøya sto egentlig på planen), og jeg tok masse kule bilder i finværet mens vi campet på Årstein. Så tok imidlertid kortet kveld, så de bildene er vekk - bare bildene ifra gråværet utover dagen som gjenstår.

- De får jeg imidlertid slenge ut seinere. Nå er det Andøya på langs i finværet - eller hva det viser seg å bli etterhvert. Det står forskjellig på varslet.

Herlig ferie i år. So long. :)

4 kommentarer:

 1. Ikke hiv kortet ditt, let og finn på nettet etter et gjennopprettings program. Jeg trodde mitt kort hadde tatt kvelden og jeg prøvde å formatere det men glemte at bildene var på kortet. Fant et program, kostet ca 10 dollar lastet ned og hentet ut bildene som var slettet, det er litt sånn Harry Potter FYI

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk, jeg klarte å få bildene ut av kortet faktisk. Omsider. Blogg kommer - må bare gjøre ferdig en annen først. ;) Noe etter skjema her ja. :) Det betyr heldigvis at jeg har fått padlet litt. ;)

   Slett
 2. Bergensere er stort sett stuereine, men de har et kjeftament som passer ypperlig nordpå og som alt for ofte forveksles med å være arrogant. Dumt med det kortet ditt, men det blei da ikke så værst bildet du la ut på bloggen da.

  SvarSlett
  Svar
  1. :) Nei det ble ganske bra, det bildet. :) Heldigvis fikk jeg ut de andre også etterhvert.

   Slett

Kommentar - ja takk! :)