Etiketter

Ut med Skagit, inn med Shuna

Da har jeg omsider fått meg ei skikkelig flatåre. Skagit har jeg ikke klart å komme overens med etter at jeg fikk vingåra, nå har jeg prøvd i laaang tid. Har konstatert at den er bedriten, rett og slett - i hovedsak på grunn av materialet, men også andre ting. Jeg har nå gått til anskaffelse av ei rød (ikke tilfeldig) Werner Shuna, som er 205 lang.

Jeg har også skaffet meg en sånn der kort taueting med stor karabin på, testet å ha åra fast i storkarabenen ved egenredning. Det funket ikke så imponerende bra akkurat. Og så lurer jeg på om ikke den er litt drøyt lang - kanskje jeg må vurdere å bytte med den som er på tauelina, den tror jeg er kortere. Denne må bli i veien på dekk når jeg har dekkbag der, må liksom ligge att og fram.

Det er nokså grått for tiden, utrolig kjipt ferievær!!! Var nylig i Sverige og padlet litt (joda, blogg kommer men det er massemasse bilder å gå gjennom først, og ikke minst film!) og det var nok lurt. Padlet faktisk på elv, men den var så rolig at det kunne nesten like gjerne vært en innsjø.

Sånn ser sundet ut under vann hjemme hos meg. :) (Det er her idiotene vil bygge containerhavn.)

Disse lange trådgreiene har det visst blitt skikkelig tid for nå. Irriterende saker, men aner ikke hva det heter.

Måtte prøve om det gikk an å rulle også, med nyåra. Det gikk an. Jeg blir visst ikke noe bedre på de der rullegreiene, armer og hode går alle rare veier, men jeg kommer nå stort sett rundt da, likevel. Prøvde å rulle uten maske også, men det var ikke noe gøy. Jeg liker IKKE vann i nesen eller saltsmak i kjeften.


Filmen legges ved, sånn rent bevismessig.

Vanntettkamera døde forresten i dag. Jeg begynner å bli lei av kamera som dør. Jeg er hundre prosent sikker på at luka var igjen da jeg dro ut, for jeg brukte kamera masse på sverigeturen og har ikke hatt den oppe i mellomtiden. I tillegg husket jeg å sjekke lukene, også. Så hvordan den plutselig kan ha vært åpen for vann er meg en gåte, men det må vel ha skjedd når jeg har tatt den opp og ned av lommen. Grrr.

Men i hvert fall, nå kan jeg slippe å padle med Skagit-åra, hurra!!!

10 kommentarer:

 1. Bravo, synd med kamera, jeg har også et som har tatt kvelden. Vann i displayet er nok ikke bra, jeg er også helt sikker på at alle "lukene" var lukket......

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Synes ikke det er rett å blande inn forsikringa, for det må jo være noe feil med kamera når det går opp av seg selv. Men jeg klarer ikke å se at det er noe åpenbar feil heller, så da vil det ikke overraske meg om ikke verkstedet heller gjør det - og da må jeg betale opptil tusen kroner, selv om jeg vet at det ikke var min feil. Det synes jeg er i meste laget, for å si det sånn. (Og det er nok meningen også, de sparer nok en HEL del reklamasjoner de burde fått, på det der.)
   - Men jeg synes ikke noe om å måtte kjøpe nytt kamera når jeg hadde et som skulle virke, heller. :S

   Slett
 2. Svar
  1. Niks. Bare benytta anledninga mens det e høvelig mindre kaldt vann her. I går gjorde det faktisk ikkje vondt i panna!!! (Første gang i år...)

   Slett
 3. Grattis med ny åre, utrolig bra åre og tror det er den mest solgte åra også

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! De selger vel en del Skagit også, men det regner jeg nesten ikke for en åre lenger... Møkk. I hvert fall for meg, passer den IKKE:

   Slett
 4. Grattis med ny åre, utrolig bra åre og tror det er den mest solgte åra også

  SvarSlett
 5. Det var en ting jeg ikke tenkte på første gangen jeg så filmen din..... Vi ruller og tuller i badebukse og bikini vi. Jeg uten bikini altså. En liten ting 2 hvis du har et lite overtrykk i nesa når du er under vann (litt bobler ut av nesa) så slipper du den "nesefossen" når du kommer opp ;ø)

  SvarSlett
  Svar
  1. Her er ikke noe bikinivær nei. Men jeg hadde neppe brukt det nede hos dere heller, jeg synes sjøen er kald i syden også. Hadde nok ikke padlet bare i tørrdrakt nå, dersom jeg ikke hadde rotet bort padlebuksa. Men det har jeg, så da blir det tørrdrakt for alle penga.

   Slett
  2. Den er jo uansett ikke helt tørr...

   Slett

Kommentar - ja takk! :)