Etiketter

Klubbnaustet - Gjæva

Onsdager er det padling, etterhvert nå starter de fleste her ifra klubbnaustet. Vi begynner egentlig klokka sju, men jeg ble halvsprø av å sitte hjemme og vente på at klokka skulle vise riktig tid! Så jeg kjørte bortover en time før, da klarte jeg ikke å vente lenger.

Jeg sendte ei melding til Rune om at jeg var på tur bortover, i tilfelle han kunne slenge seg med. Og det kunne han! Så jeg fikk selskap, han var med på en tur ut til Gjæva. Jeg har ikke vært der i år, og det synes jeg at man bør. En gang i året, minst.

Det er flott lys om kveldene nå, her er det Hadselbrua som blir gullforgylt i solnedgangen.

Litt motvind på tur utover, håpet det skulle blåse mer opp sånn at vi kunne få fin surf tilbake. Det gjorde det nok ikke, men. På bildet lever jeg i håpet. ;)

På yttersida av Gjæva er det ei fin strand for å gå i land. Én dag ifra fullmåne - vi kan såvidt se den imellom skyene her. :)

Her skulle jeg fikse tauet til roret, bl.a. kutte det litt kortere. Men gikk det an med kniven jeg hadde i vestlommen? Jo, Rune fikk det til med litt håndmakt. Jeg hadde ikke sjans. Knivseggen var ikke skarpere enn en brevåpner, jeg er lite imponert. Det holder bare ikke mål.

"Unnskyld, kan vi få litt matfred? Vi er midt i kveldsmaten her."

Vi padlet videre rundt øya og tilbake i flott måneskinn fra nestenfullmånen. Gjæva ser jo litt ut som en sydhavsøy med de trærne.

Det ble etterhvert så mørkt at jeg tok fram dekkslyset. Som forøvrig tok kveld. Jeg prøvde også å rulle (da kom det vann inn i den "vanntette" lykten), men det gikk til helsike selv om jeg brukte Shuna denne gang. Episoden med å ikke komme meg ut har nok satt en liten skrekk i meg igjen, så det er bare å rykke tilbake mot start igjen. Men det går nok. Ergelig  å ha mistet rulla, men. Sånn er det bare.

4 kommentarer:

 1. Hei. Jeg misunner deg dine omgivelser i Vesterålen. Har fortsatt gode minner fra min tur der.

  Du har hyggelige beretninger med fine bilder til å drømme seg med i. Fortsett sånn.

  Truls

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, det var veldig trivelig tilbakemelding. :) Du må gjerne ta en tur tilbake, vi tar imot besøkende her. :)

   Slett
 2. Har og mistet "godfølelsen" på rulla, selv om jeg stort sett kommer opp. Kjempeirriterende. Men den kommer vel igjen! Bare å kjøre på. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er irriterende. Men det er sikkert bare å prøve litt så dukker den vel opp forhåpentligvis. Bare så dumt at jeg blir så våt hver gang jeg havner i havet, da er det så lite fristende. :(

   Slett

Kommentar - ja takk! :)