Etiketter

En blåstertur, Hovden

Sist søndag hadde vi planer om å padle. Vi kjørte til Hovden, for der går det an å gå ut på begge sider, alt etter vindretning. Vi regnet med det skulle gå greit å ta en tur innover Malnesfjorden i verste fall. Det var kanskje litt drøye forhold for å padle særlig langt utover.

 
Fint å se på, men kaldt! Skikkelig hustrig, rett og slett!

Humøret var det ikke noe i veien med, men det var rett og slett så kaldt da vi gikk utover moloen for å sjekke forholdene nærmere, at vi bestemte oss rett og slett for å droppe padlinga. Vi husket fortsatt godt hvor kaldt det var å komme på land dagen før... Her var det enda mer vind - enda kaldere. Og vi ville få motvind på retur, i tillegg. Nei takk. Så vi tok heller en liten sightseeing på land. Her ser vi RækIII (tror jeg det er) såvidt helt til høyre.

Foto: Hallvard Torp
Sånn ser den ut på minnebrikken til folk som har prioritert å ta med seg speilreflekskamera...

Vi målte vinden, men jeg husker ikke lenger hvor mye den var. Det varierte veldig, i alle fall. Direkte uvær var det nå ikke, har vel vært verre de siste dagene. :)

Foto: Hallvard Torp
Bestillingsverk, jeg syntes skyen var kul.

Havna i Hovden er ganske fin egentlig. Vinden laget kule mønster på overflata - ja det gikk faktisk hvitt innpå her til tider, med den laveste bølgehøyden jeg har sett. :)

Foto: Hallvard Torp
Vi tok en tur bort til vindmølla også. Den gikk rundt i full fart.


Det brøyt godt utfor der også. Vet ikke helt hva han tok bilde av her men det kan ha vært...

Foto: Hallvard Torp
... dette? Ergelig at det skulle være så svinkaldt den dagen.

Foto: Hallvard Torp
Vi tok en tur til Havgløtt'n også, men da var det begynt å bli så mørkt at jeg gadd ikke ta frem kamera i det hele tatt. Jeg må forresten huske å stille inn på mitt kompaktkamera at det skal ta raw-bilder, for det gidder det ikke foreløpig. Det ødelegger en del. Det blir ikke til at man gjør det når man har neglebitt, nemlig, såpass har jeg fått fastslått... ;)

1 kommentar:

  1. Enkelte dager er det bare for guffent ute og man velger å snu. Det har jeg gjort noen ganger også, det skal jo være moro å padle :)

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)