Etiketter

Lørdagstur til Verholmen

Måtte padle en liten tur i dag, selv om jeg hadde mye å gjøre. Så jeg spaserte rett inn i ullklærne, spiste frokost og kom meg ut. Da rekker man både butikkrunde og diverse etterpå. :) Da jeg satte ut var det stille men litt sjø inn ifra Gavlfjorden. Mulig den bygen vi ser her i bildet hadde litt med det å gjøre. I hvert fall var det fint for da ble det litt deilig sjølyd langs land.

Jeg satte kursen mot Verholmen i dag også, det er en sånn passelig helt kort tur når jeg egentlig ikke har tid til padling. Det blåste opp etterhvert, siste stykket fram til holmen var det faktisk ganske tungt i motvind. Men så roet det seg kanskje kjapt igjen, så det var nok bare en eling som strøk såvidt forbi. Her padler jeg med Open Mitts, testet dem litt ut i dag. De holdt varmen helt greit uten muffer i tillegg, så lenge jeg hadde dem på.

Nesten flo, men jeg fant stranda "mi" likevel. :)

Snø er forbasket kaldt (var rundt fem minus i dag), men den lager kule formasjoner på steinene. Ser jo nesten ut som fjell, dette.

Såvidt jeg rakk det, men da har jeg rullet i november også. Begge sider. Vel, det ble vel mer å regne for høye støttetak, men hva man kaller det er ikke så nøye. Jeg gikk ned og kom meg opp uten å måtte ut av kajakken, OG jeg hadde hodet nedi (dog med neseklype) i hvert fall den ene gangen, nokså skikkelig. Evig kaldt nok. *Hutre* Jeg vil ikke vite hvor kaldt vannet er her nå.

Det ble jo nesten lyst mens jeg var ute og padlet, til og med. :) (Noter forøvrig at jeg her vaser imellom noe steingreier.)

Det var den gamle, lille hurtigruta som kom i dag. Hurtigruter er fine, det kan til og med komme kajakk med en sånn en dag. Før man vet ordet av det. Den som leser får se. (Det kan forøvrig være at det er flere som får seg en overraskelse, den dagen det dukker opp ny kajakk i bloggen her. Mer sies ikke om den saken foreløpig.)

Kort, men effektiv tur. Oteren er visst kommet fra ferie, men han har kun vært innom naustet til naboen. Jeg har ikke de største forhåpninger om at han skal holde seg unna mitt for evig, men... Krysser likevel fingre, just in case.

2 kommentarer:

  1. Herlig historie og flotte bilder som vanlig får man vel si. Hmm lurer på hvilken type kajakk som kommer med hurtigruta, eller er det nissen? Får snart nybåt jeg også ;ø)

    SvarSlett
  2. Det kan være rett og slett, at nissen reiser med Hurtigruta når han har såpass last, for å spare reindyrene litt. :)

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)