Etiketter

Rederiet utvides

Julenissen kom med Hurtigruta i år. Han har tatt seg en runde nå i adventa, til de ekstra utålmodige. Så han var innom meg en tur, med denne pakken. (Jeg sto sikkert øverst på lista, også.)

Oyoy, har du sett - en kajakk! Nærmere bestemt en Valley Avocet (VCP). Det var jo det jeg VISSTE at jeg har vært snill i år. Vel, dette var så langt jeg rakk å pakke ut, jeg står helt på farten. Noen har jo skrytt av å ha veldige bølger og sånt, så jeg drar en tur for å se om det er noe dreis når de har uvær.

Så det får komme nærmere oppdatering på rederifronten etterhvert - flåten er i hvert fall utvidet, som man ser. :) Helt ok når julen kommer litt tidlig. Bare synd å måtte vente med å få prøvekjørt!

19 kommentarer:

 1. Grattis og god jul. Gleder meg til å høre fortsettelsen...

  SvarSlett
  Svar
  1. Fortsettelse kommer nok. :) Den som leser får se. :)

   Slett
 2. Gratulerer :) Kan du send mæ nummeret tel nissen? Bærre sånn i tilfelle han ha glømt mæ.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Takktakk. Du kan få nr, men vær obs på at denne nissen nok sender faktura... (Jeg bare velger å ikke tenke på det sånn akkurat i dag.)

   Slett
 3. Grattis! Flott båt- padler i lag med en kliss lik en avogtil, og hun skryter fælt....

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja mon det... Eller kan det være at den samme har tatt hurtigruta hitover en tur? ;) Skrytet er nok i hvert fall fortjent. Det er jeg nokså sikker på. :)

   Slett
  2. Hehe, det er nok den same, ja. Eg fekk æra av å teste den ut for Yst ute, sidan innehavaren var litt for stor (uff, så leit...) til å gjere det sjølv :) Eg pysa litt ut på materialet, sidan det er nytt og dermed vanskelig å seie noko om langtidserfaringane, men har bestilt ein custom i glasfiber i staden ;)

   Slett
  3. Det er nytt, men det kommer mer og mer ser jeg. Kjenner minst fire som har samme materialet, bare her i området. (Ikke fra Valley da, men de sier det er akkurat samme greiene.)

   Og Avocet generelt - fenomenal. Love it!

   Slett
  4. - Jeg burde sikkert hatt low volume da, men jeg var jo rimelig bestemt på materialet så da ble det den som var til salgs. ;)

   Slett
  5. Erfaringane mine, den tida eg hadde den til disposisjon, er at dette materialet fungerer. Blei ikkje brukt med forsiktigheit akkurat, men hadde knapt ei skramme. Det eg er spent på, er om det kan bli sprøtt med alderen. Tida vil vise :)

   Slett
  6. Ja, det er jeg også. Har hørt om episoder der det har skjedd ting med slike kajakker som ikke burde skje - jeg lurer rett og slett på om den plasten kanskje ikke funker helt optimalt om vinteren. - Men på den tiden vil den ikke bli hardest brukt heller. (Så jeg håper mer det er kulde enn tid som gjør dem sprø… Eller ikke i det hele tatt, så klart.)

   Slett
 4. Gratulerer med ny - håpar den innfrir! Vert gøy å følgje testinga framover

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det - testing blir nok godt dokumentert. :)

   Slett
 5. Grattis!
  Like at æ får se dæ padle litt mer standsmessig enn du har gjort til nu. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha! Inuken e standsmessig nok den. :)

   Slett
 6. Svar
  1. Takktakk, den er ikke like grønn som din men. :) Blir nok fin nok på bilder likevel. :)

   Slett

Kommentar - ja takk! :)