Etiketter

Marsrulle i boks

Jeg hadde så fine planer om å gjøre marsrulla unna med en gang vi bikket månedsskiftet, sånn at jeg skulle slippe noe stress med på lenge. Men neida, jeg har funnet unnskyldninger i ukevis nå. En kjapp hoderegning sa at det måtte skje i dag - neste mulighet er i april.

Så jeg padlet over sundet (bilene blir jo så hysteriske i nærområdet), rundt Kringelskjæret og inn i den faste vika mi. Her var det bare å hyre på seg hette og neseklype. Ready!

 Set!
Go. Antar det ansiktsuttrykket forteller det meste om hvordan det var. Første gikk egentlig helt til helsikes - bortsett ifra at jeg kom meg opp. Måtte ikke ut av kjakakken. Så jeg antar at jeg er i ferd med å få kontroll over frykten for å bli sittende fast igjen. Et par til gikk greit. Padlet hjem igjen og tok en til på hver side før jeg gikk opp. Det får holde. Det er SVINkaldt i vannet. Vondt i panna!

Lene truer med å skulle sette rekord på vrangsia - hun om det. Jeg vet ikke en gang hva vrangsiden min er for slags. I dette kalde vannet gidder jeg ikke finne det ut heller. *Hutre*

Oppdrag utført.

4 kommentarer:

 1. Herlig, siden jeg ikke begynte med januarrulle (ble nesten litt Bergensk det der.....) så gidder jeg ikke marsrulle heller, venter til april.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er svinkaldt, ikke noe å stresse med. Vær glad du ikke har begitt deg inn på noe hver måned-greie du. *Hutre*

   Slett
 2. Ja her har jeg hatt landligge i påvente av at vinden skal gi seg, og når den endelig gjør det er jeg enten på jobb eller......på jobb. Hmf.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har vært litt det samme her. Eller så har jeg vært for sliten, eller i ei havn med kloakk, eller ei havn med fiskeslo… Ett eller annet. Nå var det ingen bønn.

   Slett

Kommentar - ja takk! :)