Etiketter

Kjapp testtur til Kringel og Fiskholme

Måtte ha en liten testtur før helga, siden jeg skulle på kurs. Det kunne være greit å få på plass rulla igjen, uten å sitte klar med setup - og å sjekke om Ursuitdrakten var blitt tett nok til at jeg kunne bruke den på kurset. - Men først måtte jeg sjekke om jeg hadde rulla på plass MED setup, fortsatt.

Tjæh. Joda, jeg kom meg opp på begge sider. Ikke på første forsøk - men ingen panikk og ut av kajakken når den feilet - bare fikset på nytt og kom meg opp. Dét er bra! Da er jeg omlag der jeg var på slutten av sommeren i fjor, da jeg satte meg fast i Inuken. Egentlig ikke verst å være der i april, med bare en og to øvinger i måneden i løpet av vinteren.

Så kom det noen med hund gående på land, så jeg tok en liten tur bort til stranda på Kringelskjæret. Her kom det en liten surfebølge inn fra siden innimellom, men det var så sjelden det kom så store dønninger at jeg gadd ikke helt å vente på en sånn. Nydelig fint i sola, da!

Da hundelufteren var forlatt tok jeg en liten runde til med rulling, det gikk også greit. Men jeg konstaterer at når jeg gjør som Morten sa, drar hetta langt ned i panna for at det skal ise mindre i hodet - så blir den liksom feil, så det spriker ved tinningen og jeg får MYE vann inn…

For å få et par kilometer til når jeg først var ute (teller jo kilometer i år), tok jeg en runde om Fiskholmen også. Her var det litt drag i sjøen selv om det var flatt hav. Så jeg padlet innmed steinen. Baklengs, faktisk, her bortover. Fiks idé.

Aldeles nydelig flott dag! Gjorde lurt i å ta en tur utpå, selv om jeg egentlig ikke hadde tid til det.

En runde til før jeg gikk i land hjemme. Konklusjon - drakten er rimelig tett overalt, men det lekker inn mansjettene, som er for store - de blir jo ikke akkurat mindre etterhvert.

Men rulla er der, så den burde kunne bli rimelig solid i løpet av sommeren.

2 kommentarer:

 1. Du er flink og i dag var det veldig kule bilder synes jeg.
  Hvor mange kilometer har det blitt hittil i år da?

  SvarSlett
  Svar
  1. Er vel litt etter skjema, såvidt passert 30 mil. Jeg skal egentlig ikke følge med kilometrene, selv om jeg tracker... Men nå har jeg akkurat ført inn. ;)

   Slett

Kommentar - ja takk! :)