Etiketter

Skifte-skjørt

Det er mye padlestæsj å få kjøpt, det er helt sikkert. Og det må innrømmes, at ikke alt man har kjøpt i god tro, har fungert like godt som forventet. Men dette skifte-skjørtet er virkelig gode greier. Aldri har jeg vel heller fått så mye oppmerksomhet rundt utstyr som kostet så lite heller. (Men det er skikkelig lurt, så det fortjener oppmerksomheten. All ære til den som designet dette.)

Jeg vaser som oftest rundt i stilongs, og det er forsåvidt greit nok. Men det er litt pinlig når man skal f.eks. inn på en bensinstasjon for å gå på do, eller noe. Ute blant folk, liksom, der vaser man jo ikke rundt i stilongsen. (Nåja, i byer er det så mye sprø folk fra før at der gjør det meg ingenting. Men sånn her hjemme, tenker jeg på.)

I hvert fall - grunnen til at jeg vaser mest rundt i stilongs når jeg er på tur til eller fra tur (bare da, altså, eller alene hjemme) er at det er så plundrete å få på seg bukse. Stå der på en fot og balansere, mens man presser seg inn i ei bukse som er kjøpt i størrelse 0/1 stk stilongs under. Det er rett og slett litt mye styr. Så, som oftest ender jeg altså opp med å ikke gidde, buksa får ligge urørt i bilen mens jeg vaser rundt i stilongsen.

Selv om jeg bruker tre stk stilongser nå på vinteren (ok, er på tur ned i to utpå våren nå) så er faktisk det nokså kaldt, for vinden blåser jo tvers gjennom. Det skal ikke mye vind til, heller.

Glidelås hele veien
Det er der dette skifte-skjørtet kommer inn i bildet. Skifte-skjørtet nemlig, er lett å få av og på! Det har nemlig glidelås i siden, som går både oppover og nedover. Jeg kan dra oppover nedenifra for å kunne gå normalt, eller jeg kan dra nedover ovenifra, hele veien faktisk, for å hoppe inn eller ut av det. Ja, det er faktisk så enkelt at jeg kan HOPPE inn eller ut av det.

Det er litt vattert, eller hva det heter. Men det beste med det er rett og slett bare at det stopper vinden ifra å blåse gjennom stilongsen, marg og bein. Det er rett og slett kjempevarmt med sånt skjørt.

- Og det beste med det er at jeg faktisk BRUKER det!

Jeg kjøpte mitt hos XXL og det ser ikke ut til at de har det lenger, dessverre. Men om du noensinne kommer over et sånt skjørt - så KJØP det! Anbefales på det sterkeste, til alle som hater å dille med ting. Dette er så enkelt som det blir.

6 kommentarer:

 1. Og skifte kilt til menn så blir dette bra det ;ø)

  SvarSlett
 2. Skifte-kilt må bli samme prinsippet! :) Løp og kjøp! ;)

  - For de som har syntes at mitt så veldig lurt ut, så har Outnorth (nettbutikk) nå lignende skjørt til salgs til litt over to hundre kroner. Nesten så jeg kjøper meg ett til. :)

  SvarSlett
 3. En svær badehåndduk kan gjøre samme nytta. Sikkerhetsnål i sida istedenfor glidelås.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det har du sannelig rett i. Jeg synes du skal få noen til å ta bilde og blogge den badehåndduken, neste gang du trasker innom en bensinstasjon sånn kledd. ;)

   Slett
  2. Æsj, feiga du ut! Æ som gledde meg sånn til det bildet.

   Slett

Kommentar - ja takk! :)