Etiketter

Onsdagspadling i turmodus, Børøya

Da var det på tide å komme skikkelig i gang med onsdagspadlingene i padleklubben. Remi stilte som turleder for turmodus, folk hadde snakket om grilling på Torhushovdstranda og greier. Jeg hadde egentlig tenkt å ta Inuken, men den må shines litt mer før jeg synes jeg kan ta den ut blant folk igjen. Dag var på sin første onsdagspadling hos oss, han og jeg satte ut fra klubbnaustet.

Vi padlet bortover retning brua, og traff Remi og Fikkikkemedmegnavnet som kom i motsatt retning. Ikke rundt Børøya likevel nei. Neinei, det er forsåvidt greit nok for meg.

Chipo dukket etterhvert opp i surfskien - og på akkurat dette bildet ser vi faktisk også Fredrik, i hans blå surfski. Han forsvant like fort som han dukket opp. Men sjekk den vesten hans. Vi så ham veldig godt til LANGT utpå fjorden. Det er det mest synlige jeg har sett i en kajakk tror jeg, foruten de der grusomme, oransje årebladene noen har.

Dag hadde det forunderlig travelt til å ha kjørt en halvtimes tid for å padle sammen med oss, her ser vi ham i det fjerne - under Møysalen. Jaja, vi regnet nå med å finne ham igjen etterhvert.

Chipo fikk fart på seg straks vi begynte å nærme oss litt mer bølger.

Mens Remi og sistemann sakket litt akterut. Perfekt for meg som vil ta bilder (i utgangspunktet), men de padlet så overhodet ikke der jeg hadde tenkt de skulle være  i bildet... Så det ble ikke bedre enn dette.

Må ting ordnes underveis, så er ikke Remi tungbedt. Hjelper til tvert, vår gode turleder.

Ikke lange turen i dag når det var nybegynner med, men alle ble med en liten runde rundt holmen før vi her kommer inn på pausestranda.

Etterhvert kom Fredrik også inn fra turen sin utpå fjorden, så her utveksles røver historier over bålet. Ja, det bålet som ikke ble noe av, da bålentusiastene uteble helt fra turen, he he he. Men kaffe ble det på de som ville ha!

Hvem ønsker seg til syden for å padle uten tørrdrakt og bli solbrent, når man kan ha det sånn her...

Kjapp retur, og tilbake med naustet. Her lå den fine patenten vår rullet ut foran - men den går visst ikke akkurat helt ned til sjøen? Hmmm, har vi feilberegnet eller er vi ikke ferdig?

- Turen var i hvert fall ferdig. Men det drøyet likevel før vi kom oss hjem (noen av oss ble til og med etterlyst på telefon til slutt) - vi ble invitert på kaffe og kveldsmat. Kanongode brødskiver! Ah, for en service vi har i denne klubben.

Fin tur!

2 kommentarer:

  1. What superb scenery Mia - you're right, beats the tropics every time!

    Kind regards

    Ian

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)