Etiketter

Att og fram er like langt? Frisk bris.

Båt midt i bildet. Så langt ut skulle imidlertid ikke jeg.
Dette kalte Yr for laber bris 5 m/s og noe smått. Aldri i livet (det bråket og dunket i huset)! Jeg trampet rett ut og målte utfor huset, vindkast på 12 m/s tvert. Nåh. Store bølger blir det jo aldri her på sundet uansett, men. Velvel, jeg hadde jo en tørrdrakt som skulle testes etter mansjettskifte.

Såh, ut på sundet! Klar ferdig - gå! Hm. Det gikk ikke så fort som jeg hadde tenkt. Ulempen med mangel på bølger i vind, er at da får jo vinden godt tak. Tregt, rett og slett. Velvel, lenge siden jeg har padlet i noe motvind, så det var bare å peise på.

Etter et stykke ut, var det bare å snu og padle tilbake igjen. Att og fram noen ganger, mens jeg testet diverse. Det var tross alt en testtur... Jeg oppdager forskjellig når jeg prøver å være bevisst på hva jeg gjør. For eksempel har jeg avslørt at jeg lar høyrearmen gjøre det meste av jobben. (Jeg i stor grad drar på høyretak, og skyver på venstretak... Istedenfor rimelig likt.) Det er jo meningsløst når man har to armer! Kanskje jeg slipper å få vondt i høyre skulder hvis de to deler på jobben. Pluss et par andre ting jeg må finne ut av.

Egentlig hadde jeg tenkt meg over sundet, men det var så mye båttrafikk at jeg droppet det.

Etter en stund var det løyet så mye at det ble litt kjedelig og jeg gikk i land - men da viste det seg at jeg IGJEN hadde klart å slå av GPSn ved start, så den hadde logget nøyaktig 0 av noe som helst. Så, da måtte jeg padle att og fram like mange ganger igjen, så jeg fikk målt hvor langt det var og doblet det. Jeg teller tross alt kilometer i år, kan ikke basere det på gjetting!

Ja, så fant jeg ut at nå var det lenge siden jeg hadde testet sånn speed launch, så det skulle jeg gjør. Jada. Men jeg befant meg plutselig fast i tangen, så det ble ikke mye speed over det akkurat, nei.

Vel, det var nå ikke så verst å måtte padle mer, for bygene gikk hit og dit og innimellom ble det solgløtt og kule lysforhold. Og etterhvert begynte det å blåse mer igjen også.

Egentlig ganske morsomt å begynne å få skikkelig følingen med denne Avocet'n. Men jeg må padde den så jeg får ordentlig kontroll.


Nuvel. De målte frisk bris 8 og noe den siste runden jeg var ute, og det stemte nok inne på Sortland. På denne siden var det nok mer. Bare så ergelig at bølgene holder seg langt der ute.

En liten filmsnutt, må prøve å holde meg inne med hvordan redigeringsprogrammet funker. Testing av tørrdrakten? Njæ, foruten da jeg kranglet med tangen så ble det ikke noe. Glemte helt av at jeg hadde tenkt å rulle og sånt. Man kan ikke huske på alt heller...

Det vokser forresten ballblom i fjæra mi. Nuvel, naboen si fjære i hvert fall... Dét er kult, spør man meg.

4 kommentarer:

 1. Att og fram og.. ble jo en flott tur. Nydelig lys på bildene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var rett og slett herlig! Ei stund hadde jeg vel trengt solbriller, men det går greit for ei så kort stund. ;)

   Slett
 2. Your photos are beautiful!

  SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)