Etiketter

Myre-Nordsanden, ti på bølgan

Skogsøya, bak moloen i bildet her. Vi har ørlite grann tåke for tiden, kan man si. En utmerket anledning til å øve på kompassbruk tenkte jeg da jeg nærmet meg Myre, og innså at jeg selvsagt ikke hadde kompasset med. (Selvsagt.)

Litt pussig sted å lage molo uti her, men. De gjør nå det. På langs av innseilinga. Tror jeg må lete fram avisen det sto om dette i, for det er nå litt pussig?

Et stykke ut kunne vi se litt av fjellene på Skogsøya, om ikke annet. Remi skulle altså utover til Nordsanden for å sette ut en kasse i forbindelse med "Ti på bølgan". Jeg har ikkeno med det å gjøre, jeg var bare med Remi så han skulle slippe å padle alene hit. Man skal jo helst ikke vase alene på sjøen har jeg hørt.

Ja, så er vi som vi ser i ferd med å runde odden før vi skal svinge inn mot sanden... Eeeh...

Lilla spor er fra turen rundt Skogsøya sist, da var jeg (alene...) også innom Nordsanden. Grått spor med piler er mitt og Remi sitt. Vi startet som man ser ikke samme sted. Det blir nok flere turer fra Myre framover - forhåpentligvis til Våje noen ganger.

Remi i tåka. Holmene vi ser her ute er visst reservat. Mer info HER.

Foto: Remi Nyheim
- Og meg i tåka. Speilrefleks gir mer sus enn kompaktkameraet mitt. (Og så får jo andre med hele Nordkappen, det gjør jeg ikke selv!)

Inn mot Nordsanden her. Ja der framme i tåka... Våje blir videre bortover der ute, men dit skulle vi ikke idag.

Nei, oppdraget var jo å sette opp denne kassen her. Ikke helt praktisk for å ta med seg i kajakk, det gikk akkurat i Remi sitt tankskip. (Selv om han måtte rekonstruere hvordan han hadde fått den nedi, for å få den opp igjen, he he.)

Jeg er i hvert fall veldig glad for at de har gått bort ifra DISSE. Det synes jeg var klokt.

Ja, vi må vel ta med utsikten mot Nyksund, he he...

Diskret og naturlig plassering av veldig hvit boks, så blir det fint.

- Det må dokumenteres litt også når vi først er der.

Og det må kikkes litt på detaljer på stranda, som vanlig. Utrolig mye fint å se nedi sanden både her og der.

Ble slett ikke verst, dette. Om noen synes den ser litt vrien ut - neida. Se etter den største busken ovenfor stranda, så har du den.

Grei retur til Myre. Synes så tydelig at tåka har lettet ørlite grann - men det var visst bare her.

2 kommentarer:

  1. Those pictures look like it could be here.

    I went to a presentation last evening by a German guy about a trip he did last year around the Lofoten Islands and area. He had beautiful weather and the pictures were spectacular.

    Tony :-)

    SvarSlett
  2. Do you have a lot of fog these days, too? ;)

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)