Etiketter

Blodfersk i kajakken - klubbnaustet

Dag Arild funderer på å begynne med padling. En grei måte å sjekke ut om man liker padling, er jo rett og slett å prøve det. Nå syntes jeg laber bris var unødvendig for en førstegangspadling, så vi kjørte til klubbnaustet og startet derifra. Der er det jo helt skjermet i de fleste vindretninger.

Vi padlet bort til første strand og gikk i land der. Sånn at man liksom har vært på tur, ikke bare sittet i kajakk. (Det kan også ha litt med å gjøre at når det er første gang man padler så er det mye å tenke på hele tiden, så hvis man skal få se litt natur så er det greit å gå i land.)

Vi var ikke de eneste som padlet ut fra de naustene, men disse her padlet lenger enn oss.

Beviset - her er en strand. Vanligvis padler vi bort til stranda vi ser på øya der, men vi måtte passere litt bølger for å komme dit så vi droppet det. (Det kan også ha litt med å gjøre en kommentar om at det kjentes litt her og der, allerede.) Best å være på den trygge siden, han har jo meldt seg på kurs så da skal han jo helst ikke kunne alt fra før.

Avoceten er nå ikke så ustabil som noen vil ha det til. Jeg synes jo den er ei flytebrygge. Dag Arild hadde heller ikke problemer i det hele tatt, selv om vi passerte noen småbølger underveis. Dette gikk helt fint.

Men en ting lærte han - caps er lurt.

Tror han gleder seg til å komme på padlekurs og få lært mer, jeg. (Men det er i dag meldt om skuffende lite verk i muskler, så jeg tror turen ble for kort.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)