Etiketter

Ole er teit

Dette ser kanskje suspekt ut, og det er det. Dette symboliserer fint helgen som gikk - innehelg. Et krus med kakao, med marshmallows oppi. Rett og slett.

Dette her er ikke Ole, dette er Jann. For helgen begynte med årsmøte i padleklubben. Og før årsmøtet hadde vi foredrag med Jann Engstad, det var bra.

Det var riktignok ikke allverdens jeg ikke visste fra før, men det er ikke dumt å få oppfrisket ting. Som for eksempel hva som gjør at det kommer surfebølger noen steder og dumpebølger andre steder. Elementært, men det tok litt tid før jeg våknet og kom på at jeg visste det.

Masse folk kom det også, rundt tretti stykker. Masse folk jeg ikke hadde sett før og som ikke er med i klubben. Det synes jeg er helt greit - jeg har en teori om at det er lettere å få folk med dersom de får lov å stikke innom for å se om de liker miljøet før de melder seg inn. Selvsagt helt etter mine egne erfaringer, hvorfor jeg selv ikke er medlem i et par andre ting... Melder meg overhodet ikke inn i noe man må melde seg inn i før man vet hva det er.

Så meldte vi klubben inn i et visst forbund som ikke blir nevnt her. Og så, hold dere fast, så har jeg bestemt meg for å holde padlekurs. Det var jo egentlig slett ikke meningen, men plutselig fikk jeg for meg at ungdommene i klubben må få gå kurs. Og vips, så hadde jeg satt det opp på programmet. Første påmeldte kom før vi egentlig hadde lagt det ut offentlig, så jeg tror det blir gøy.

Det eneste triste med årsmøtet er at Remi gikk av som leder. Men det har han egentlig bedt om i flere år nå, så det skulle vel bare mangle om han ikke skulle få lov til slutt. Så det fikk han. Men han har lovet å fortsette som turleder, så vi slapper helt av.

Selv fikk jeg superfine blomster, visstnok for at klubben har fin nettside - det er nå ikke jeg som opprinnelig laget den da, men jeg gadd ikke å krangle for å slippe unna så flotte blomster, he he. Ble tatt på senga der, gitt, jeg så ikke den komme.

Lørdag skulle jeg egentlig på jobb, men som dere kanskje har fått med dere hadde Ole meldt sin ankomst. Ergo ble arrangementet jeg skulle dekke for avisa avlyst - og jeg hadde fri. Så jeg fant ut at jeg skulle ta en tur til Taen for å sjekke forholdene i den slags vind. Her kom det susende bølger nok innover, sjelden man ser det sånn. Likevel var dette før Oles ankomst - det skulle nok bli betydelig verre.

Her var det vi hadde bølgesamling, dette er rett ut fra Taen der vi pleier å øve. Det så morsomt nok ut, forsåvidt, men ikke for å dra ut i alene. Og passelig slitsomt - vinden tok godt. Jeg fulgte med klokka, for jeg regnet med at de kom til å stenge brua utpå dagen. Det skulle vise seg å være helt korrekt, jeg var blant de siste bilene som kom over.

Her videre bortover, stranda på Taen blir til høyre for bildet.

Så var det bare å dra hjem mens det fremdeles gikk an. Der ble det altså fyr i gassovnen og stearinlys og kakao mens det hylte, ulte og dunket ute. Dette lovet godt for morradagen.

Søndag kom det melding om surfebølger i Bø, og yr sa at det var helt passelig med vind. Perfekte forhold. Jeg var imidlertid så ør i hodet etter alt bråket dagen før, at jeg måtte droppe det. Buhu. Så sliter jeg med noe vondt i skuldra også, som jeg mistenker kommer av disse idiotrulleforsøkene mine. Grrr.

Jeg ligger litt til etters for tiden. Skitt. Det ble altså null padling i helga, men padleforedrag og research er nå litt mer enn ingenting, i hvert fall.

6 kommentarer:

 1. Venter i spenning på blogginnlegget som kursholder for ungdom :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha, ja det regner jeg med! Det der var ikke akkurat hva jeg hadde forventet av kommentar til "Ole er teit", men jeg skjønner det likevel, ha ha ha!

   Ja, det skal bli spennende å se hvordan det blir - men jeg synes det er betydelig morsommere å lære fra meg når folk er interessert i å lære, for å si det sånn, så jeg tror dette skal gå fint. :) Disse ungdommene er jo supergira på å padle!

   Slett
 2. Forsiktig med skuldre..kan bli satt langt tilbake.. Plages selv for tiden og nå trenes det rotocuff øvelser på harde livet..håpet er at det skal hjelpe.. Lykke til! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å neeei... Måtte jo søke opp dette rotocuff, og hva er det første jeg kommer over på Youtube? Joda, en fyr som peker rett på det stedet jeg har vondt. Og hva fortsetter han med? Joda, akkurat den øvelsen jeg har hengende strikk på dørhåndtaket for å kunne gjøre, etter beskjed fra fysiogutten... Men husker jeg å gjøre den? Niks.
   - Svaret på "hvordan bli kvitt vondt'n i skuldra" kom vel rimelig kjapt her... Sukk. Så enkelt, men akk så vanskelig i praksis.

   Slett
 3. Hmm..tror nok du bare må ta deg selv I nakken og kjøre øvelsene.. :-) Såpass aktiv som du er så blir det for jæ.... hvis du må skjære i skuldra og ta pause et år. :-(
  Her henger strikken på kontorstolen og kjenner jo det myker opp i skuldrene med øvelsene. Men om det hjelper gjenstår å se på neste tur.. Går bra mens jeg padler, men får det som regel dagen etter.. Skitt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ikke mest at jeg ikke gidder, det er mer at jeg ikke husker... Skjæring er totalt uaktuelt, så jeg får kanskje begynne med hukommelsestrening...

   Slett

Kommentar - ja takk! :)