Etiketter

Rett på dass

De som venter på blogg fra siste kurshelg, må nok vente en stund på den. Det gikk rett i dass. Nei PÅ dass, mer korrekt.

Seriøst, en dassdør. Døra var nemlig ikke hengslet, den var løs. Satte den godt på skrå, lenende utover så jeg trodde den sto støtt, men den gjorde ikke det i den kraftige vindrossen som plutselig kom. BANG så kom den mot meg, jeg rakk ikke å reagere og ta imot med hendene. Det smalt skikkelig hardt i både hode og nakke og jeg ble rimelig satt ut. For det første skvatt jeg, og det kjentes heller ikke bra ut. Er vel ennå egentlig både redd og fortumlet og jeg har vel egentlig ikke helt skjønt at det har skjedd ennå - det var en rimelig absurd opplevelse, hele døren.

Så sånn gikk det med den dagen og det "kurset".

Godt mulig det kommer bilder etter hvert fra dagen før det skjedde, men til å ha slitt med motivasjonen for hele padlinga en stund og endelig fått den på plass igjen, så var ikke akkurat dette noe jeg trengte nå. Så det blir neppe i dag eller i morra, for å si det sånn.

7 kommentarer:

 1. Ta det nu med ro. Det är nog många med mig som väntar flera dagar extra för att få läsa dina blogg, bara vi vet att du mår gott först o främst!

  SvarSlett
 2. God bedring!, vi klarer nok at vente et par dage på nyt.

  SvarSlett
 3. Er det mulig, du får ta det med ro noen dager og komme deg tilbake til bloggen.
  God bedring ;ø)

  SvarSlett
 4. Takk. Det tar nok lenger tid enn et par dager, jeg ble sykemeldt en uke og må holde meg unna det meste i størst mulig grad. Så jeg har nok en del andre ting å ta igjen når jeg blir bedre, også. Blir nok litt pause her nå.

  SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)