Etiketter

Ny drakt, Kokatat meridian (hydrus)

I anledning at prisene på tørrdrakter (og kajakker og alt mulig) går rett til værs for tiden, har jeg kjøpt meg ny. At det kommer en GUL drakt til meg i posten på min egen bursdag kan ikke være annet enn særdeles ironisk, ettersom jeg ikke liker gul. Min farmor ville nok elsket den, så jeg får si det er en slags honnør til henne når jeg bruker den.

I hvert fall, jeg har fundert litt på å kjøpe meg en drakt til dersom det skulle dukke opp et tilbud. Så når da det var igjen akkrat denne i min størrelse for tre tusen mindre enn vanlig pris for tiden, så tok jeg sjansen (selv om den er gul). Kokatat meridian i hydrus, er dette.

Foreløpig har jeg ikke prøvd den. Stoffet er langt fra så herlig som i den gore tex Kokatat'n jeg har fra før (Icon), men det virker helt greit. Stoffet i Palm-drakten er like stivt, og den synes jeg jo er grei å ha på seg.

En positiv overraskelse var at det er de nye plastglidelåsene på den, ikke disse metallgreiene som jeg hadde gruet meg litt til. Så dette lover godt, selv om jeg blir seende ut som en påskekylling til tider. Og så har den bakluke også.

De har ellers en drakt i størrelse L igjen, både dame og herre, om noen skulle være kjempeglad i gul og ble fristet nå. HER.

5 kommentarer:

  1. GRATTiS i efterskott! Bra att du syns ordentligt på havet o det blir fint med din rödglittrande kajak!

    SvarSlett
  2. Takk for det! :) Jeg tror nok ikke helt på at det blir fint selv i kombinasjon med en glitrende kajakk, men synlige armer får jeg definitivt! :)

    SvarSlett
  3. Buying again, is it Palm or Kokatat Hydrus for you ?? Whatever colour !

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)