Etiketter

Årnesan i svinkulde

Kaldt. Jeg syntes det var evig kaldt nok rundt null sist, så å padle i ti drøye minus var uaktuelt i dag. Jeg føler meg litt ferdig med padling i tosifret minus, for å si det sånn. Inger, Edvard og jeg tok heller en tur til Årnesan for å teste ut den nye popkorn-kasserollen min.

Det kunne virke som turen ikke skulle bli noe av, da vi kom fram og var en jakke i manko. Men jeg hadde med min Mini Hunter Jervenduk, så med litt omrokkering holdt det akkurat. Og det var bra, for sånn her fint var det altså nede ved Årnesan.

Vi hadde varm saft, kakao, spekemat, sjokolade, marshmallows - og popkornet, så klart. Vi holdt oss inne i uværskrypinnet, for vi hadde en plan om at når vi fyrte i ovnen der skulle det bli varmere enn ute rundt et bål. Den planen slo litt feil.

Det tok sin tid før det kom noe varme ut av den ovnen. Edvard var etter hvert rimelig overbevist om at det kom ALDRI til å poppe.

Vi tok oss noen turer ut for å se på det flotte lyset som egentlig ble bare flottere og flottere.

Mens vi ventet. Og ventet. Lite fres. (Ja, døra er åpen. Den var ikke helt tight, kan ha med saken å gjøre.)

Vi vil ha POPP! Kasserollen ser ellers fjong ut, og har passelig størrelse. Den blir fin å ha med på småturer utover året.

PS. Denne jakken er IKKE rosa, den er rød.

Joda, det ble popkorn til slutt. Ikke allverdens, men noe ble det – omsider.

-13 grader viste termometeret i bilen da vi kom tilbake til parkeringsplassen. Det holdt i massevis. Det tok rundt to evigheter å få varmen igjen etterpå. *Hutre*

2 kommentarer:

  1. Flott paple-reportasje, fine bilder.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, jeg fikk knipset noen selv om det var kaldt – men det ble veldig fort gjort. Kunne nok fått bedre bilder om det hadde vært temperatur til å ha fingrene utenfor votten.

      Slett

Kommentar - ja takk! :)