Etiketter

Havgløtt'n nyttårskos

Jeg var slapp i det nye året. Sundet fristet ikke, det var lite bølger men sur vind. Og lite farger. Hmmm. Men så var det noe med å sitte inne dag etter dag når man har fri… Nei, det var bare å ta grep. Postet ei melding på Facebook og inviterte til Havgløtt'n. Da ble jeg liksom nødt til å komme dit selv. (Og det gjorde jeg da også, viste det seg!)

Susanne og Eirik dukket også opp. Og vi hadde ei trivelig stund med god mat.

Fiskekake. Rakfisk med rømme og rødløk i lefsesnurr. Fenalår med flatbrød og rømme. Vi led ingen nød her nei, selv om det var for mørkt til å se havet ut av vinduet.

Jo, sjokolade hadde vi selvfølgelig også. Ja, direkte konfekt, faktisk!

Her er rakfisken. Sånn ser det ut, fullt spiselig.

Foran Havgløtt'n er det bygget en platting, så den var vi ute og tok en nærmere titt på. Da tok jeg dette bildet, som man kan bli passelig sprø av å se på. Hva er inne og hva er ute? Begge deler i fin blandings.

Her ser vi mer inn vinduet. En stein til bakvegg, med hytte foran.

Fin platting. Det blir tøft å dra hit for å se på uværet senere en gang, når det er lyst.

4 kommentarer:

 1. Kult bilde av hva er inne og hva er ute, minner veldig om bildet fra et fyr du la ut en gang, det også var veldig spesiellt.

  SvarSlett
 2. Veldig artig med sånne "lurebilder" som bare blir til av seg selv. (Det fyrbildet var nok litt mer planlagt enn dette, men dog.)

  SvarSlett
 3. Svar
  1. Det kan man saktens lure, du har jo vært i Bø flere ganger. Det fineste med plassen e at man ser bølgan bryt utfor. Det vises ikke på disse bildan.

   Slett

Kommentar - ja takk! :)