Etiketter

Familiepadledag med OBS-varsel

Familiepadledag – det skulle jo bli trivelig med grilling og padling, og alle de tingene ble det for såvidt. Men ikke helt det været eller oppmøtet vi hadde håpet på, det er nokså klinkende klart. Men først av alle dukket det opp en for oss flunke ny padler, Jørgen. Det var jo veldig artig da. Her kommer Michael med to kajakker vi har lånt fra friluftslageret i Øksnes, i tillegg til vår egen ungdomskajakk som vi hadde med.

Lea tester ut den ene kajakken, det går bare fint. Hun har vært med oss litt i bassenget tidligere og padlet litt sammen med faren sin, så det var ikke helt nytt. Ragnhild foretrakk å plaske i havet eller sitte på, det er også lov. Artig begge deler.

Så kom journalist Morten innom og intervjuet dem for Bladet Vesterålen. Artig med avisbesøk, selv om jeg helst skulle sluppet unna å bli avbildet i kyllingdrakten flere ganger. Gul er ikke kul.

Michael prøvde selvsagt også de nye kajakkene til Øksnes friluftslager.

Mens Jørgen padlet seg en tur rundt Gisløyskaga før meldt uvær skulle sette inn (vi hadde fått OBS-varsel på regn og vind, men vinden skulle ikke komme før godt utpå ettermiddagskvelden), tok Tom og Wenche seg en runde hver med kameratredning. Det gikk fint, så klart. Selv tok jeg en kjapp test på rulla. Det gikk ganske drit, men jeg kom med et nødskrik opp på andre forsøk.

Det er første gang vi arrangerer noe på Gisløy bortsett fra at det er en 10 på skjæret-post. Det blir helt sikkert ikke siste gang, for dette var et flott sted. Vi hadde  laks for grilling sponset av Nordlaks. Selv hadde jeg ikke fått med meg noe tilbehør og var forberedt på å kun spise laks, men heldigvis hadde andre hatt bedre tid og hodet mer med seg på lørdag enn meg – så jeg fikk også tilbehør. Det ble herlig mat og en trivelig stund.

Lasse på friluft.no (Markedsbrygga friluftsliv) hadde gitt oss små kort som vi skulle ta selfies med og tagge med #friluftno, så får vi god rabatt i butikken denne uken. Så her måtte vi til pers. (Uflaks at få av oss, hvis noen, er på Instagram…)

Rabatt 1

Rabatt 2

 Rabatt 3

Rabatt 4 - nei, jeg kan virkelig ikke dette her med selfies.

Forsøk X, så gikk det på et vis. Og dermed har jeg også dokumentert 10 på skjæret-posten også.

Været ble ikke så ille som fryktet, men med to fotballturneringer og gråvær ble det ikke allverdens oppmøte – men trivelig ble det likevel. Til og med folkehelsekoordinatoren kom innom og sjekket hvordan vi hadde det, og fikk litt info om padling. Ikke verst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)