Etiketter

Torsdagspadlinger mot slutten, Børøya rundt

Det begynner å bli nokså tidlig mørkt på ettermiddagene. Jeg avspaserte en halvtime, da rakk jeg akkurat å spise ferdigpizza og kjøre til klubbnaustet for torsdagspadling. Mulig dette blir siste gangen for i år. Men vi var i hvert fall fire stykker som møtte, med meg fikk jeg Sara, Trude og Tom.

Været hadde klarnet betraktelig opp siden jeg kjørte på jobb om morran. Da var det så grått og trasig at jeg vurderte å avlyse hele greia. Men gjorde heldigvis ikke det, for dette var jo utmerket himmel og føre?

Vi tok sikte på en runde rundt Børøya, det var en stund siden sist nå. 

Slett ikke dumt.

Etter en stund kom Fredrik også. Han når oss jo igjen på et blunk i surfskien sin. Og forsvinner fra oss like fort. Legg merke til synligheten på vesten. Den er skikkelig god. (Men gyselig på bilder.)

Vi hadde lys, og det begynte jammen tidsnok å skumre. Da vi passerte Skretting og Nordlaks lå der store båter. I fjæra sto en hel haug med folk og fisket. Men det var for mørkt den veien til at jeg gadd å ta bilde.

Himmelen bak oss viste seg plutselig å stå i brann.

Vi tok snarveien under brua i dag, og tok en nøtte- og sjokoladepause mens vi nøt lyset. Noen hadde ikke rukket så mye som en ferdigpizza en gang, nemlig.

Svusj så var Fredrik der igjen, etter en tur utpå fjorden.

Innover til naustet fikk vi for øvrig litt små bølger som faktisk kunne surfes på. De så ikke helt sånn ut, men de ga en liten dytt innimellom, og om man padlet på så gikk det faktisk å suse på dem en liten stund.

Kort, tregt, men veldig fin tur! :)

Til helgen blir det ellers en tur i regn og vind, og Rogen skal testes. Står ute på plenen (i regnet) nå, i tilfelle tråden i sømmene må «trutne» for at det skal bli tett. Just in case. Så får vi se hvordan det går – folk var i hvert fall ivrige for å komme seg på tur!

4 kommentarer:

 1. Fint å få inntrykk av hvordan det er rundt Børøya. Har vært rundt der tre ganger, men da har æ holdt så stor fart, og hatt sånn fokus på ryggen til en polakk, at æ har ikke fått med mæ omgivelsan. d
  :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Var ikke du fremst den ene gangen?

   Slett
  2. Jo i mål var det han som så MIN rygg. Men æ lå bakhan og lurte til vi nærma oss oppløpssia. Da satt æ inn støtet. Han var dehydrert etterpå. :)
   Men de to åran etterpå........

   Slett
  3. Ja stemmer, du tok han på oppløpet. :)

   Slett

Kommentar - ja takk! :)