Etiketter

En kveldstur til Rotvær

Rotvær er et av de stakkars skjærene i 10 på skjæret som ikke får så mye besøk. Så det har jeg tenkt på å besøke en stund. Nå var jeg på tur til Steigen men hadde ikke padlet i dag - da passet det vel fint med en kjapp tur dit før jeg tok ferga over til andre siden. Jeg hadde tenkt å sette ut fra Bankfjæra nært sentrum, men noen mente det var bedre fra Neshamn. Så jeg satset på den, og det var et greit sted.

Turen gikk dermed forbi det gamle Nes fort, som nå er blitt mer et hytteområde. Ikke så vanlig med slike installasjoner i hytteområder kanskje?

 Det var ganske vindstille, og skikkelig flotte farger.

Nise fikk jeg også se i flere omganger, men dette var det nærmeste jeg kom et bilde av den...

Jeg hadde ikke før tenkt "kanskje jeg bare skulle padle over Vestfjorden istedenfor å ta ferga", så begynte det å komme cruiseskip og en fiskebåt på kryssende kurs... Det var vel like bra, for det meste av bagasjen lå jo i bilen, he he.

Rotvær nærmer seg. Jeg svingte rundt hele, når jeg nå først var her ute. Dessuten sto fyret på holmen lengst bort.

10 på skjæret-dokumentasjon.

Et litt mer fornuftig bilde av turmålet.

Uvisst hva dette har vært, men det var diverse rester her ute såvidt jeg så i farta.

Det var en kjapp tur, for jeg ville gjerne rekke siste ferga over. Jeg skulle nemlig til Steigen og padle med Gunn og Kirsti der dersom det var innen rekkevidde. Ferga ble nådd, og jeg sov i bilen ett eller annet sted jeg har glemt siden jeg var så trøtt...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)