Etiketter

Fuglehytta

Jeg hadde egentlig tenkt å padle, men så sa kalenderen at det var min tur til å mate fuglene rundt fuglehytta. Været var det jo ikke noe å si på, så jeg labbet av gårde. Det var greit føre, både opp denne skogsveien (sett nedover her), og videre opp bakken til hytta.

Utsikten er det jo også null niks å si på.

Denne her derimot, så ikke så bra ut. Her må det fikses. Alle de fire fôrautomatene i granskogen var tomme, så det var nok på tide at noen kom for å fylle på. Men den som henger på hytteveggen bra ganske så full faktisk.

Litt lenger inn i granskogen er det laget en benk som man kan sitte på. Selv om det var kaldt ute tok jeg meg tid til å sitte der litt. Fuglene som var blitt skremt da jeg kom og romstererte med påfylling, kom litt skeptiske tilbake, med forsiktig tilnærming. Granmeisen først, han turte å sitte på bakken og spise, mens kjøttmeisen var som lynet på automaten og hentet frø, for så å sette seg i et tre og spise det. Mens dompapen kom til, men ikke turte å komme helt bort til maten så lenge jeg satt der. Pyse.

I solveggen på hytta satt et par damer hele tiden, og koste seg mens de ventet på den tredje. Fuglehytta er et fint turmål som mange bruker. Benken her på veggen var de godt fornøyde med.

På vei ned til bilen igjen kom jeg forbi dette i et par trær. Hva er det for noe? Jeg vet ikke. Så pussig ut.

Siden jeg først var i utemodus og påkledd for utelivet (som ikke er høye hæler og sminke, men stilongs og dunjakke så klart) fant jeg det passende å teste den nye bålpannen jeg hadde kjøpt. Det er jo så populært, så jeg slo til på et tilbud.

Det gikk dårlig å tenne opp med tennstål, men fyrstikk gjorde susen og det ble midag på bål i dag. Laks og grønnsaker i folie, med en rømmeklatt på. Veldig godt. Men glemte selvfølgelig å ta bilde av selve maten, som vanlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)