Etiketter

Hognfjorden

Denne turen er en stund siden, men ikke veldig lenge. Det var i den tiden isen gikk, for å si det sånn. Jeg skulle vært en tur i Hognfjorden for å sjekke ut en 10 på skjæret-post for neste år, men sist jeg dro hit var det is laaangt ut så jeg kjørte videre. Nå var det ikke is så langt ut at jeg kunne se – men jeg gadd ikke kjøre inn for å se først heller. Jeg kunne jo padle og se. Grå dag, som vi ser.

Jeg oppdaget at det går en skogsvei innover fjorden på sørsiden, det var jeg ikke klar over før nå. Da har jeg gjort en ny oppdagelse. Kanskje jeg går innover her til fots en gang? Greit å vite om alternativer.

Hurra, ei blåse! Eller nei. Eller jo det var det jo, men den var ikke på ræk, den satt fast. Æsj.

Foss! Jeg liker fosser, og de er ekstra store på denne tiden. Herlig brus. I hvert fall hvis man ikke skal oppholde seg her lenge. Skulle jeg sove i nærheten ville det jo vært verre.

Hva mener du "hva er dette bilde av"? He he. Dette er en gjeng idiotiske tjeld, som flytter seg et lite stykke bort i fjæra fordi jeg kommer padlende. For X'te gang! Det er noen som bare aldri skjønner tegninga, at jeg har tenkt å fortsette bortover. Like spent hver gang, hvor lang tid det skal ta. Mulig det er verre for dem å endre taktikk når de er en hel flokk, jeg vet ikke. Jeg kom i hvert fall ut av tellinga.

Joda, jeg så jo etter hvert at det lå is innerst. Det var ei glippe langs land et stykke, men da jeg kom til skruis og eventuelt måtte krysse Sørfjorden for å komme til punktet jeg var interessert i, var det stopp. Det får være grenser. Så viktig er det ikke, kan ta det seinere i år. Eller neste år. Plassen ligger nå her.

Kvalsaukbrua. Egentlig tenkte jeg å padle til Kringelskjæret også, men det gadd jeg faktisk ikke. Det fristet ikke på flatt hav i denne trege kajakken, så det ble med dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)