Etiketter

Oppfriskningspadling med klubben

Nylig skulle jeg en tur til klubbnaustet og hente noe greier. Tenkte jeg kunne øve litt på rulla med det samme, og inviterte til oppfriskning teknikk. Det kom fire stykker til, så vi ble fem. Her på jakt etter le, det sto litt vind inn mot naustet.

De fire som kom skulle alle være med på teknikkurset få dager etterpå, og var helgira på å øve på alt mulig. Det ble mye skøy og fliring, og jeg ble enda mer sikker på at det teknikkurset ville bli veldig bra.

God stemning – og de var (heldigvis) ikke redde for å havne i vannet.

360 grader rundt på bakdekk, ikke langt unna her!

Foto: Tjyvlånt fra Eirik Johnsen
Så var det noen som lurte på hva kanting hadde for seg, og enkleste måten - i hvert fall raskeste - å vise fasongen under en kajakk på, var jo å hoppe opp på bakdekket til Lillian som lå like ved, og snu kajakken sånn at man fikk se. Da fikk jo en passelig sjokka Lillan testa støttetakene med det samme. Her foregår tømming, for det ble jo så klart vann i kajakken når jeg snudde den. Jeg mistenker at han som ligger med kamera her håpet på velting, det fikk han imidlertid ikke innvilget.

Kjempefin økt, jeg trenger det sjøl og det er kjekt at flere nå hiver seg med. Kanskje blir det andre som maser meg med neste gang?

Men rulletreninga glemte jeg faktisk av…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)