Etiketter

Onsdagspadling med doblingen

Foto: Wenche Edvardsen
Klubben skaffet seg litt plutselig en dobling. Det sto på lista over mulige anskaffelser fremover men det var ikke akkurat like om hjørnet – til det plutselig dukket opp en brukt en til grei pris. Med ok økonomi kunne vi bare slå til. Den ble hentet en mandag, og første onsdag etter var det padling fra naustet – vi klarte ikke å la være en liten testkjøring. Fred fikk styre roret, mens jeg måtte sitte framme. Den er ganske stor, det var såvidt jeg klarte å nå frem til pedalene når de ble stilt inn på det nærmeste hakket. Mulig de er noe nærmere plassert i den bakre cockpiten, at den minste bør sitte bakerst.

Foto: Wenche Edvardsen
En superklar turgjeng. Alexia, Trond og Stine i hver sine kajakker.

Vi hadde forresten kule skyer i dag.

Vi satte kursen mot storskjæret, det er jo en kort og grei tur – og ikke minst, en 10 på skjæret for de som er med på det.

Fred digget doblingen, han var et stort glis og mye latter hele veien.

Med Vesterålsalpene og Møysalen til kulisser.

En stor fordel med doblingen er at det kan fortsette å gå framover også når man tar bilder, med mindre man gjør det samtidig. Ulempen er at når man padler to stykker i denne er det nesten umulig å padle sakte nok når man padler sammen med enklinger. Det går liksom unna uansett. Ganske rask sak.

Her har frontpiloten hoppet ut. Det var så grunt her, og vi må jo være forsiktige med nydoningen. Den sto til forventningene, og både Fred og jeg (og kanskje du?) fikk nye ideer til turer, der man kan ta denne i bruk. Fornøyde med den, så langt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)