Etiketter

Packraft og diverse på hjemmebane

Straks klart for Arctic Sea Kayak Race, som starter i hjemkommunen min Bø. Jeg skulle i år være med på hele greiene, og lang ramble som starter fra Ringstad. Før det ble det et par turer til Bø, blant annet for en liten tur med packraft imellom holmene utenfor Straumsnes og Ringstad. Det var en flott dag, og mange andre utpå.

Er dette en nattfiol, eller? Litt ironisk i så fall kanskje at nattfiol blomstrer her hos oss i perioden med midnattsol, men det er jo natt da også, for så vidt.

Som sagt, packraft. Jeg har fått litt sans for å padle den på havet også – når det er blankstilla går det uansett tregt. Så slipper jeg det styret med kajakk opp og ned av biltak.

Jeg fant meg akkurat nok multer til en god smak med brunsukkerrømme på. Herlige saker! Det var imidlertid litt vel tidlig på sesongen. Det har nok kommet lenger når dette kommer her i bloggen.

På tur fra Bø (mulig det var dagen før, men bildene må uansett med) oppdaget jeg denne her. Den brydde seg ikke allverdens om meg, så jeg fikk tatt en del bilder. Men turisten som stoppet bak meg og hoppet ut av bilen sin for å få tatt bilde fikk antagelig bare bakparten på den festet til minnebrikken.

Sånn kan det gå når man skal «stjele» motiver. Synd jeg ikke hadde kamera med dobbelt så kraftig linse på, men det får holde det her.

Det var ellers antydning til tåke her og der, uten at den trakk helt over.

Her også med andre skyer i øvre etasje. Tøft.

Nei og nei, her velter den seg innover.

Velter. Innover.

Søndag ble det også mat på Ringstad, mens jeg ventet på at alle lang ramblerne skulle komme dit. Jeg var sendt av gårde for å ta imot. Det ble ikke fryktelig mange i år, grunnet et særs usikkert værvarsel. De fleste sikret seg med å padle på kort ramble istedenfor. Men jeg gledet meg veldig!

Det kommer vi garantert tilbake til, men jeg har en zillion bilder derfra så det kan nok ta litt tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)