Etiketter

Falkfjordøya

Falkfjordøya er en liten perle som man nesten må vite om for å komme over. Heldigvis har vi ei i padleklubben som kjente til hvor flott det er her, og sørget for at vi fikk se det da vi padlet i området i fjor. Dermed ble det så klart en 10 på skjæret-post, som jeg måtte samle i år også. Det ble en tur i packraften, for å forenkle utsettingen litt.

Det var litt sent på dagen og overskyet så jeg hadde ikke allverdens tid å gjøre på. Fin solnedgang så det ut til å være langt borte, men jeg skulle andre veien.

Utenfor Falkfjordøya satt en stilig skarv og tørket vingene på en kul stein. Akkurat nå angret jeg på at jeg ikke hadde tatt med speilreflekskameret, det kunne blitt kult bilde. Jeg så forresten en god del havørn på turen her, men ingen av dem var noe poeng å fotografere med kompaktkamera i dårlig lys.

Jeg hadde jo prioriert ned å ta med meg kart, så jeg var spent på om jeg ville finne fram på første forsøk. Jeg trodde jo jeg husket veien, men ble i tvil underveis… Kan det være på baksiden her posten ligger?

Eller må jeg innover imellom her tro? Hmmm…

Nei hurra, det ER her! Sjekk så flott da.

Som sagt, en liten perle. Se bare for deg hvor fint her må være på en varm sommerdag med sol fra skyfri himmel. Garantert helt fantastisk.

Akkurat i dag var det imidlertid litt kjølig nå som det hadde skyet så pass over. Dessuten hadde jeg prioritert ned muffer også, så den lille vinden gjorde meg faktisk kald på hendene. Skitt.

Flott innover fjorden, men det gadd jeg ikke i dag heller.

Flott natur. Neste gang blir det nok i kajakk igjen, for det er flere øyer å utforske her enn de jeg rakk innom denne gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)