Etiketter

Fjærvoll med fotograf på land

Foto: Bjørnar Hansen
Jeg hadde tenkt meg til Bø på besøk uansett, så jeg tok turen selv om været antagelig ikke var helt ønsket vindretning. Det var den heller ikke, for padling på Fjærvoll. Men jeg var sein så det fristet ikke å kjøre videre, og ved stranda var fotograf Bjørnar på plass. Jeg hadde ikke rullet inn 2020 ennå heller, så jeg fant ut at det var på tide.

Foto: Bjørnar Hansen
Det er jo litt artig når hele «prosessen» blir dokumentert, dette er jo ting jeg aldri tar bilde av selv.

Foto: Bjørnar Hansen
Dette her, for eksempel. Stein-Evert, sjekk vottene. :) De er laget av en kjenning. :)

Feilen med vindretninga var at den var litt østlig, så det kom ikke ønskede bølger inn her. Men litt drag var det i havet, så jeg benyttet nå det lille som var til finmanøvrering og denslags. (Foto: Bjørnar Hansen)

 Litt hit og dit-padling. (Foto: Bjørnar Hansen)


Det var nokså grumsete vann i dag. Ikke mye å se, heldigvis har jeg vært her så mange ganger før at jeg vet sånn høvelig hvor hen jeg må være for å ikke dunke skallen i stein hvis jeg skal rulle.

Foto: Bjørnar Hansen.
Rulletreninga gikk bare sånn der.

Fordelen med fotograf på land er at det blir kule bilder. Ulempen med fotograf på land er at de også tar bilder når man ikke får til rulla men tryner nedi igjen. (Foto: Bjørnar Hansen)

Nuvel, egne bilder er jo enda mer avslørende. Dette her kunne jo ikke gå bra.

Foto: Bjørnar Hansen
Til slutt ble det ut av kajakken og noen reentryforsøk.

Foto: Bjørnar Hansen
Jeg måtte faktisk bytte side før jeg fikk det til. Irriterende.

Foto: Bjørnar Hansen
Så dro jeg kajakken over til andre siden, for å se om vi kunne få noen kule bilder i de surfeaktige bølgene som blir der.

Det er bare at de stort sett ender opp i stein.

Timingen var heller ikke enkel.

Foto: Bjørnar Hansen
La man seg riktig i forhold til den ene bølgen, så ble den neste garantert litt for liten. (Jeg har jo som kjent sjelden tålmodighet til å vente på den som kommer er som bestilt…)

Foto: Bjørnar Hansen
Jaja. Det var nå artig å ha fått kommet seg på havet i hvert fall. Tusen takk til Bjørnar for alle bildene. Neste gang får vi håpe det er blitt bedre fotolys også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)