Etiketter

Roksøy i packraften

Jeg var tidlig ute i år på en tur der jeg tenkte å samle både Reinsnesøya og Roksøya, men det endte med at jeg droppet sistnevnte. For det var helt tidlig på sesongen når man har padlet lite i bølger på en god stund, og forholdene var litt på grensen. Da utsatte jeg det heller, enn å tøye strikken sikkerhetsmessig.

Dermed gikk det en tid før jeg fikk meg en tur hit, det ble først på tidlighøsten. Jeg hadde litt lyst til å padle hit med packraften, for det har jeg ikke gjort før. Jeg har kun padlet andre veien, nå ville jeg padle ut fra Roksøyosen. Jeg satte bilen ved den gamle caravanplassen, og startet fra fjæra nedenfor. Her er jeg på god vei utover, og passerer bebyggelsen på Roksøya.

En fantastisk kveld med flotte himmelfarger. Da er det kjekt å bare sulle rundt i en packraft som er så treg. Det er jo helt greit at ting tar tid når det er så flott som dette.

Langt borte i disen går det en båt forbi, på vei mot Risøyrenna.

Også innover var det flotte skyer.

Jeg padlet helt til «yttersiden» av Roksøya, mot Gavlfjorden. På grunn av fjære sjø droppet jeg å padle videre rundt øya for der er det både grunt og steinete.

En flott kveldstur i packraften. Jeg fikk en kronglete tur tilbake til bilen for jeg husket ikke helt hvor jeg hadde satt ut, men det gikk i hvert fall greit å finne den. Dessuten fant jeg en del multer underveis, så da er det jo i grunnen perfekt uansett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)