Etiketter

Kringelskjæret

En vanlig tirsdag ble det tur litt på impuls, med Alexia og Fred, til kringelskjæret. Ikke lange turen strengt tatt, men på en vanlig ettermiddag etter deadlinedag på jobb var det greit nok at det var kort.

Kringelskjæret er en 10 på skjæret-post, herved dokumentert. Jeg hadde den fra før da, men tror den var ny for de andre i år.

 Vi tok et par runder rundt Kringelskjæret, for det kan jo padles rundt.

Nydelig himmel i kveld, og det ble flott lys også etter hvert.

Vi så forskjellige ting på turen, blant annet stoppet vi ved Kringelskjæret for å se på noen fjæreplytter.

Du ser dem ja? De er ganske godt kamuflerte, men noen ganger er ikke bakgrunnen helt slik de tror.

I kringelbukta er det fint å øve på ting, og Alexia ville gjerne friske opp kameratredning etter vinteren. Det gikk ganske strålende.

Tenker vi sier ikke mer om hvor interessert han her var i å bytte roller og være i vannet, utover at holdningen sier det meste. For øvrig, fin klubbcaps.

Før padleturen var Fred og jeg i intervju med avisa om 10 på skjæret. Så vi fikk tatt dette bildet for å sende dem et ferskt skjærbilde av en aktuell nærtur. Kringelskjæret er jo bare et par kilometer fra sentrum, og et virkelig fint sted. En liten perle.

Sa jeg fint lys?

Snart tilbake ved start. Jeg glemte å fortelle om heiloene der vi satte ut. Det var masse heiloer der, og jeg tror kanskje det var første gang i år at jeg også hørte lyden av dem. Har ingenting med bildet å gjøre, men det måtte nevnes…

Eling i bakgrunnen – vi slapp helt unna.

Sortland i sikte. Straks framme. Flott med en liten tirsdagstur.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)