Etiketter

Onsdagspadling fra klubbnaustet

Nu, jæklar, skulle vi ha onsdagspadling fra klubbnaustet! Uansett! To ganger hadde vi avlyst på grunn av guffent vær og lav temperatur. Nå meldte det guffent og vind, men noen plussgrader, så nå skulle det bli klubbpadling om jeg så skulle padle alene! 

Jeg revurderte da Harstad avlyste, men jo. Padle. Jeg revurderte da Harstad sendte melding og spurte om vi tenkte å ha padling? Ja. Padle. Jeg revurderte da vi var to påmeldte og begge bor på Sortland, litt teit kanskje å kjøre til Stokmarknes for å padle da. Men jo, flere skulle til klubbnaustet. Og så meldte Fred seg også på. Padle fra klubbnaustet. Og som vi ser her, vi ble fire – Trond meldte seg også på.

Noen dager er det særlig kjekt med et klubbnaust, som for eksempel i dag. Her ligger kajakkene alene, for de andre skifter til tørrdrakt… (Noen av oss skifter før vi drar hjemmefra når meldingen er sånn her, derav tar jeg heller bilder.)

Den turkise kajakken er for øvrig en flunke ny Scorpio LV som heter Smurfette. Så her er den i ferd med å sjøsettes for første gang. Jeg ser jo nå at den står jo veldig godt i stil med klubblogoen vår, det er jo særlig kult da.

Det var ganske lite bølger, men det var også ganske mye vind. Så mye at jeg var litt skeptisk til å begynne direkte på motvindspadling, det kunne bli litt brått. Men vi gjorde det likevel, fulgte land og det gikk greit. Nykajakken til Alexia funket også utmerket. Tror det blir en bra kombinasjon det der. Her er vi i land for litt pedaljustering og sånt.

Så testet vi litt senkekjøl, og tauelinebruk.

Plutselig var vi fem! Jaja, som turleder er det straks bedre at vi plutselig er en mer enn da vi startet, enn at noen har blitt borte. Ja, å bli flere er jo rett og slett stas – nå var vi plutselig FEM i det været. (Teller vi med Fredrik som vi SÅ tidligere, så var vi jo på et vi seks... Selv om han var langt unna... He he)

Vinden roet ned, så vi fortsatte videre for å se på det nye fjonge vernebygget til hurtigruta som står på land. Helt utrolig prosjekt det der, blir ganske tøft selv om jeg stusser når jeg kommer over brua, på hvor båten på land har blitt av. Ganske stor flaskepost, eller?

Trond er jo ganske lokal, så han hadde nyttig inside information til utsettingsplass på andre siden her i bildet. Det er forresten han som ligger borte – det var fortsatt litt vind, og nå gikk den motsatt vei.

Vi snudde her. Rødbrygga neste! Dessverre hadde vi ikke tenkt på å bestille pizza levert på brygga der, det hadde jo vært noe. Eller kanskje ikke en dag det regnet, men neste gang – kanskje? Synes det var en god ide, tar vare på den.

Hvor er vi her? Hva skjer? Det var god plass under hurtigbåten, rett og slett, så vi tok en tur under. Den lå så lagelig til.

Dårlig vær er verst når man sitter i sofaen. Vi kom oss ut i dag, på havet, og det var god stemning. Fin tur, og godt å være i gang på høvelig normalt vis igjen. For noen første tur i år, for noen første klubbtur fra naustet i år. Kjekt.

Takk for turen, alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)