Etiketter

Slalåm og øving

Onsdagspadling med slalåmløype og annen øving. Da trenger ikke padleområdet være superspennende, så denne onsdagen gjorde vi det enkelt og satte ut nært meg. 

Grått var det, men i august trenger det ikke være svinkaldt likevel. Det varierte litt hva som sto på programmet for de forskjellige, men vi skulle i hvert fall teste utviklingen på slalåmløypa. Avstanden mellom bøyene var justert litt på, for vi prøver å finne en bra balanse sånn at den funker best mulig for flest mulig. Den skal jo helst være artig og motivere, ikke ta motet fra folk, på en måte.

Frank finpussa på egenredning. Det er alltid plusspoeng å øve på det. 

Wenche synes flatt hav var så kjedelig at hun like godt gikk og la seg og tok en blund… Neida. Det er øving på egenredning her også, bare litt pause imellom forsøkene. Legg for øvrig merke til Frank i bakgrunnen, han har nå kommet seg opp, og straks i.

Alexia funderer på hva hun nå skal øve på, mens hun observerer andre i aksjon.

Her har Wenche gått over til å øve på sculling for støtte, og da blir det jo god dreis på kantinga med det samme. 

Der borte har sannelig Arnt også jumpet uti. 

Frank kom seg oppi igjen. Ja, det gjorde de vel i grunnen alle sammen, når jeg tenker meg om, ingen som kom svømmende i land. Veldig bra. Så er det bare å friske det opp i bølger som gjenstår. (y) 

En flott onsdag ettermiddag, selv om vi ikke padlet mange meterne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)