Etiketter

Kajakken sjøl - en Tahe Marine Reval Mini


Det er flere som har spurt hva det er slags kajakk jeg padler, så her er et litt mer nærbilde av den. Det er altså en Tahe Marine Reval Mini. Jeg har jo ikke prøvd så mange andre, så jeg synes jo denne er helt perfekt. :D (Bortsett fra fargen, men nå er oransje og blått fint og man padler jo på blått hav, så da blir det fine bilder likevel...) Ser kanskje litt ut som en tjukkas her på bildet kanskje, men. Nei den er ikke det.

Den har da både ror og senkekjøl, og så er det to store og et lite rom i den. Det lille er vel det de kaller for dagluke, men jeg klarer ikke å få den opp mens jeg sitter oppi uten å gå rundt så uansett. Det læres vel etterhvert. ;)
Og årsaken til at den kommer i innlegg her akkurat nå, er rett og slett at det er lite padlevær for tiden. I morges var det rett og slett "opprøkken", og jeg gjorde best i å holde meg på land. :( Dessuten har det vært så grått og regnete at det har farsken meg ikke vært skikkelig lyst i dag. :( Grrr.

Den har imidlertid ikke fått eget navn hos meg ennå, for det eneste navnet jeg har kommet på er rett og slett for stygt, hi hi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)