Etiketter

Ett år i kajakken

Først i oktober var det ett år siden jeg padlet tur i kajakken min for første gang. Så nå tenkte jeg at det kunne være artig å se hvor hen jeg har padlet, i løpet av det året. Derfor har jeg nå samlet alle sporene (det vil si de fleste turene, noen ganger har man jo glemt gps heime eller gått tom for batteri) i en fil, for å se alt samtidig. Det var litt artig.

Nå ser jeg enkelt hvilke områder jeg har vært mye i - og hvilke som er på gjenstår-lista. Det var nyttig, for noen plasser har jeg rett og slett glemt av at jeg ikke har vært. Fikk meg et par overraskelser. :) Enkelte ting glemmer man bare av. :)

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Sortlandnorske bloggkart!

Kajakk • Padling • Friluft • Natur • Vesterålen • Sortland • Padlemia • Tur • Padletur • Kart

5 kommentarer:

  1. Gratulerer med jubileet! Det har vært utolig gøy å følge bloggen din og "vere" med på tur i Vesterålen - så du går vel for et år til? ;o) Artig å se samlekartet.

    SvarSlett
  2. Gratulere med et år i kajakk.
    Det har vært artig å følge med på blogen din og det kommer jeg til å fortsette med fremover.
    Det har vært lite padling for meg i det siste men det kommer av arbeidet.
    Du får fortsette den gode trenden og blogge om det slik at vi kan følge deg i ord og bilder.

    SvarSlett
  3. Takktakk! :) Jeg begynte jo bloggen mest som en slags "padledagbok" for meg selv, jeg så jo bare for meg en og annen tur. Men det er jammen artig at folk liker å følge med her også, det gjør også at jeg legger litt mer arbeid i de forskjellige innleggene også. Inspirerende med besøk, rett og slett! Så takk for at dere følger med, og legger igjen en kommentar innimellom. :D Det blir nok litt mindre padling nå framover som det blir kaldere, men forhåpentligvis ikke fritt!

    SvarSlett
  4. Happy Anniversary!

    You've had some great paddling and hiking trips during the year. I've really enjoyed reading your posts; hopefully you'll keep paddling in the winter time too!

    Kind wishes

    Ian

    SvarSlett
  5. Thank you! It'll be some paddling during the winter as well (6 months of winter, so i kind of have to...), even though I don't think it will be very often. Maybe I can hope for a mild winter... ;)

    Thank you all for comments!

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)