Etiketter

Kallsnes-Skjervøyene

Kanonværet fortsetter, det var bare å smøre seg med solkrem og dra på padletur i går. Det skulle ikke bli så langt, bare en tur ut til Skjervøyene. Men det ble bare et par kilometer som manglet mila likevel, så det var ikke så verst. Seks stykker ble vi på tur denne dagen - Nina, Sonja, Gunn, Bent, Ulrika og meg - ultrakoselig tur.

Og her er ruta på kartet. :)

Her fra yttersida av Skjervøya, ikke vanskelig å se at det kan være værhardt her ute til tider.

Oy, her braut sjøen! Stilig. Vest for Store Skjervøya. Her skal det visst være artig å brottpadle når det er passende vær og "føre". :) Enkelte klarer jo ikke å holde seg unna sånt uansett, og dro med seg resten utover for å se nærmere på det.

Enda kulere på nært hold. Men de forholdt seg rolig altså, bare kikka. ;)

Så kom vi rundt øya og tok oss en pause på ei nydelig strand. Her var det flott utsikt begge veier, her vestover.

Gruppebilde av hele gjengen. Hadde funnet oss en fin plass i skyggen, hvor vi inntok diverse spiselige saker.

Det var folk der ute på øya, og sågar galleri og atelier også. Det var ikke vanskelig å finne fram forståelsen for at folk vil bo der, selv om det er litt mer styr enn å ta bilen fem minutter på butikken hvis man blir desperat etter sjokolade. Fantastisk vakker og sjarmerende plass.

Damen maler flotte bilder, her ser vi litt av paletten hun har brukt. Ja dette er ikke av maleriene hennes altså, dette er fra bordet med malingstubene... Mange flotte "kunstnerier" på det også, hvis man så etter. Jeg kunne sikkert tatt hundre bilder med utsnitt av de malingsflekkene. Kult.

På toppen av øya var et flott lite tårn med god utsikt alle veier. Her har resten av gjengen samla seg til posering.
Flott strand, men man kan dessverre ikke være her evig. Men kanskje komme tilbake seinere? Det blir nok enda finere bilde når det blir grønt her i tillegg. ;)

Så tok et par av oss farvel med de andre (de små prikkene midt i bildet) og padlet tilbake til Kallsnes, mens resten padlet over fjorden til Guvåghytta. (Den tilbakelente stilen her skyldes en misforståelse, hun prøvde bare å holde seg mest mulig utenfor bildet...)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)