Etiketter

Torsdagsrace 26. august

Det har vært litt slapt i det siste, men nå er det full fart i torsdagsracet igjen. Da jeg kom kjørende var allerede de to første startet, det er jo lov med tjuvstart i dette racet. :) Men det kom fleire etterhvert, så jeg ventet til de siste var kommet og dro av gårde klokka sju. Et par andre padlet i nærheten av meg - og plutselig hørte jeg et plask! Snudde meg, så en kajakk med bunnen opp og et hode som kom opp ved siden av... Skitt, jeg var nærmest...

Her skulle vi egentlig hatt et skikkelig actionbilde av en kameratredning, men i og med at det var jeg som måtte ta den, så blei det kun et etter-bilde. Jeg syntes det var litt i overkant å ta bilder mens han lå nedi vannet, stakkar. (Men det var fristende...) Velvel, så fikk man friska opp kameratredning, fint at noen sørger for at man må det. ;) (Den uheldige er selvsagt anonymisert, he he he.)

Her er det noen som innhentes. Fine farger i sola i dag. 

For å få andre bilder enn før tok jeg snarveien i dag, sånn ser holmen ut på innsiden. ;) Neida, det var ljug.  Det var så flatt og kjedelig i dag, og jeg hadde feilberegnet klærne så jeg holdt på å dø av varme trodde jeg, derfor fulgte jeg de som tok snarveien. 

Når vi kommer i mål, ligger vi selvsagt og venter på at de andre også blir ferdig. :) I dette været er det bare hypertrivelig. Vi var faktisk ti stykker i dag, det er rekord på Torsdagsracet.

Så var alle i mål! :)

2 kommentarer:

  1. Hei.
    Det e godt at det e ei redninskjøyte i nærheita når skårungan går i vannet.
    Fin tur på havet i ettermiddag.
    Risvær neste :-)

    Tigergutt.

    SvarSlett
  2. He he he, ja det er nå enklere når man er fleire i hvert fall. :) Lurt at man passer på å gå rundt akkurat når det er noen i nærheten.

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)