Etiketter

Fisketur på sundet

Var litt lei i dag, gråvær (men flatt) og sånt. Men jeg så det var en del båter utpå sundet, så ut som det kanskje var fisk å få. Så jeg trillet Goransja ned til naustet og satte ut. Først fant jeg denne i fjæra. Så høvelig dau ut, men ikke helt, så jeg hadde en liten redningsaksjon i tilfelle den kunne klare seg.

Så var jeg klar for fisketur. Beklageligvis blir det mye like bilder i bloggene for tiden, ettersom de fleste kameraene er ute av drift. Det ene skulle de imidlertid purre på verkstedet sånn at jeg kunne komme lenger fram i køen, siden jeg snart skal på ferie. Køsniking - sikkert derfor det tar så lang tid, fordi andre har ringt og sneket i køen før... I hvert fall - i dag hadde jeg kun GoProen, ettersom jeg ikke ville ha fiskegrums på speilrefleksen.

Nesten over på andre siden av sundet fikk jeg napp! Fire fine makreller på samtidig - gøy! Jeg klarte imidlertid å rote det til såpass, at jeg mistet kniven etter å ha bløgget to av dem. Og så klarte jeg å miste to stykker i forsøket på å få dem ned i plastposen... Ikke direkte imponerende. Litt svinn er så, men femti prosent? Drøyt.

Her bak er månen! Og flotte farger! Se!

Hurra, mer fisk! Jo, det er mer fisk på - kanskje mange? Kan kjennes sånn ut...

 WRÆÆÆ! Fin fisk!

Incoming SMS. Har egentlig ikke tid, men... 

Etter to runder med fire makreller på samtidig, sluttet jeg å fiske. Padlet bort til Fiskholmen for å sjekke forholdene der - jeg mistenker at der kan være litt straum og sånt, som jeg kan benytte meg av innimellom. Og det tror jeg stemmer, så ut for det. Kom ganske nært en sel mens jeg var der - kult.

På tide å ta fram lyset om kveldene nå. Det blir faktisk mørkt en stund på natten nå! - Egentlig skulle jeg vært ute noen timer til, for det er nokså klar himmel og jeg mener jeg leste at det meldte nordlys. Men det har jeg slett ikke tid til, jeg skulle legge meg tidlig i dag. Akkurat dét er jeg allerede for sein til, men. - Jeg har i hvert fall kokt makrell med laurbærblad for å spise kald en senere dag - og har frosset ned litt makrell for agn i krabbeteina. Definitivt en vellykket tur, selv om den var kort i kilometer. :)

2 kommentarer:

  1. Du har det fint, ingen tvil om det. Morsom tekst og flotte bilder som vanlig ;ø)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det går ikke an å klage når det blir sånn her, nei. :) Var så morsomt at jeg må antagelig gjøre det igjen, snart. Eller rett og slett få ordnet den krabbeteina. Er det tid for krabber nå, tro?

      Slett

Kommentar - ja takk! :)