Etiketter

Til toppen av Myrtind

Plutselig ble det en tur til Myrtind. Det høres bratt og høyt ut kanskje, men den er bare 350 meter. Starter man på 40 meter, sånn som i dag, så er det ikke så høyt til toppen akkurat, men det passer jo for elendig vårform. 

Jeg har også dårlig kamerakarma (jada, det står det) for tiden. I dag hadde jeg kameraet med da jeg kjørte hjemmefra, det var også strøm på det – men det ble liggende igjen i bilen, så det gjorde ikke mer nytte på turen enn på de forrige turene. Men kamera tar jo greit nok til bloggbruk. Jeg bare gadd ikke ta noen bilder underveis, så er er Myre og Sommarøya sett fra toppen. 

En stund der oppe ble det skikkelig kult lys, her sett mot Skogsøya. Bak de fjellene ligger Våje, som jeg har pleid å padle til. Dit må jeg i år, for det ble ingen tur dit i fjor. Jeg holdt meg litt unna yttersiden siden padleformen var dårlig, men i år må den bli bra nok - basta.

Kanskje fotformen blir så god at jeg kan gå oppover her? Det hadde vært kult, for her har jeg aldri vært. Men det ser jo ut for å bli en fin tur, fra høyre i bildet og oppover. Hvis ikke – så kanskje neste år?

Myrtinden er i hvert fall besteget noe tidligere i år enn i fjor. Så da må det stå litt bedre til, selv om gangsperra merkes allerede. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)